Arama sonuçlarınız

1. s.sinan

Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?..

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. benim aracım 94 model 2.0 i spor model , e postam sssinan2000@yahoo.com , benim usta difransiyeli açarak ayna mahrutiyi ayarladı hemde çok basit bir yöntemle ,greste dişlilerin bıraktığı iz ile.şimdi ses yarıya düştü diyebilirim.4.vitesde çok az 5...

2. s.sinan

Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum sağol,benimde bursa da iyi bir ustam var ,ama parça sıkıntısı çok.benim ayna mahrutiden ses geliyor .aradım istanbulda hurdacılarda varmış.
  3. s.sinan

Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum bende de 94 model sport var ,iç donanımda vites körüğü ayna kontrol düğmesi gibi parçalar üst modeller ile aynımı acaba,Ostimdeki hurda araçları görmüşsünüz .belki oradan da temin ederim.

4. s.sinan

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. esasen çok anlamıyorum ama bende öyle tahmin ettim,hurdacılardan çıkma arıyorum.
  5. s.sinan

Ynt: Vitara'da Kalkışlarda Gelen Ses?.. BENİM 94 MODEL OPEL FRONTERA 2.0 İ ARACIMIN AYNA MAHRUTİSİNDEN KAYNAKLANAN DİFRANSİYELİ SES YAPIYOR.ORANI 41/8.AYNI ORANA SAHİP BAŞKA BİR ARACIN AYNA MAHRUTİSİ OLURMU ACABA.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri