Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözünüz aydın. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Suzuki Avrupada da bilinen bir marka o yüzden sıkıntı olsa bile mutlaka çözümü olacaktır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyayı gezen bir çok kişiyle tanıştım ama ne tesadüf ki hepsi Defender a biniyordu.
Belki de bende Defender a biniyorum diyedir. Algıda seçicilik yapıyorumdur bilmeden.
Önemli olan hayalinizin peşinden gidebilmek. Ha Defender ha Suzuki. Siz yaşadığınız an'a bakın.
SM-N910C cihazımdan...
Keskin virajları bol, çukurları yamaları fazlaca olan bir yoldur. Çok dik yokuş ya da iniş yoktur.
Ben bu araç için pazarlık yapmış ancak vazgeçmiştim. Sebebim de fiyatı idi.
İçinize sindiyse "duyduklarınız" sıra deneme safhasında demektir.
Tüm alt yapının düzgün çalışması, tüm göstergelerin doğru bilgi vermesi, arazi şanzımanın denenmesi ve motorun yağ/hararet kontrolü gerekir...
7.50 nin dışında 235/85 gördüm AT. Henüz başka lastik takana denk gelmedim. Eğer 10000 lerce km yapacaksanız birçok faktörün sonunda neyi etkilediğini de bilmek lazım.
Yakıttan ziyade yıpranan veya yorulan parçalar için büyük lastik vs takmıyorlar. Sonuçta yakıt her yerde var ama parça her...
Geçen hafta Avustralya lı bir dünya gezginini misafir ettiK. LR Defender 110 kullanıyor Td5. İçini bir güzel organize etmiş. Araçta yol lastiği. Ağırlık yedek parça.
Geçen sene yine LR Owners Magazin için 7 araçlık bir konvoya liderlik yapmıştım. Araçların tümü LR (1 land cruser) idi. Dünya yı...
Portal bot diye birşey gördüm haftasonu ama beni taşımaz diye vazgeçtim.
Tel im var istediğin zaman arayabilirsin lyna...
Sizin için üretilen bir defender zaten yok. Onu siz icat edeceksiniz. O yüzden hep dediğim gibi "Konu Defender ise gerisi teferrüattır."
Gönlünüzce olur umarım.