Arama sonuçlarınız

1. mrdnmz

Yeni Aracim Tata Xenon 4x4

Bak bu başlık iyi oldu. Bende yavaş yavaş ısınmaya başlamışken Xenon à. .. Ah bir de vergisi olmasa... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. mrdnmz

Led Jop Anten

Tkp SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mrdnmz

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Takip... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. mrdnmz

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

İşte bunlar hep Land alışkanlıkları :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mrdnmz

Tata Xenon

Feci kanıma girdi... Uzun zamandır bilgi topluyorum. Tabi maalesef yabancı kaynaklardan. Kullanan varsa yorumlarını gerçekten öğrenmek isterim. 2008-2010 arası şahıs aracı da arıyorum bu arada.

6. mrdnmz

KARAVAN KIRALAMA

Konudan haberim yok ancak tavırlar net. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. mrdnmz

Land Rover P38 --- Zj5.2---wj 4.7---opel Frontera 3.2

Frontera almadan önce RR P38 alıyorduk direkten döndük. Temiz bulursanız keyifli ancak yine de yürütme ve bakımı P38 lerin pahalıdır. Sonuçta İngiliz. Frontera V8 değil V6 dır. 3.2 motoru muhteşem bir tork ve güç sahiptir. Frontera başlığında acımı ve yaptıklarımı görebilirsiniz. Fakat bu...
  8. mrdnmz

Satılık Defender 110 Sw Düz Dizel 1987 Mod.

Maşallah... Yeni sahibine hayırlı olsun. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mrdnmz

Outdoor&camping&overland Malzemeleri / Şerpa Outdoor /antalya

Bende aynı duygular içindeyim süperman :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. mrdnmz

Outdoor&camping&overland Malzemeleri / Şerpa Outdoor /antalya

Çok teşekkürler... İnşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. mrdnmz

Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

Ben tek akü kullanıyorum. O yüzden 105 lik tek akü yetiyor. Şarj dinamosunu kontrol etmeniz (sağlıklı çalışsın yeter) gerekir. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mrdnmz

Defender Arayışım Başladı

25 é masrafsız bile bulunabilir. Bir bakınalım isterseniz biz de. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. mrdnmz

Sizde ışık var :) Zamana yayarsanız hayır. 3 ayda bitireyim yaz à hazır olsun derseniz belki. Alacağınız Defender ın durumuna bağlı. Mali durumumuz nedir bilmiyorum buna dar gelen şuna bol gelebilir. Yedek parça ucuz ancak aksesuar pahalıdır. BF lastiklerin fiyatlarına bakabilir bir fikir...
  14. mrdnmz

300 Tdi Turbo Basıncı

Sanıyorum 0 dan araç toplasak biraz daha canlanır :) SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mrdnmz

Defender Alacağım Yardım Lütfen...

Ssangyong lara ya da Ranger 2009/2012 arası modellere baktınız mı? SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. mrdnmz

O zaman tersten başlayın. TDI motorun sandık fiyatını, bunu Defender à yerleştirmek için ne kadar harcanması gerektiğini (hem zaman hem de para), sonra evrak kürek işlerin zaman/para kıstasını değerlendirin. Sonra almaya niyetlendiğiniz aracın fiyatı, üzerine ne yapmak istediğinizi ve...
  17. mrdnmz

Çok şükür benden önceki tüm hazırlık kısmında çok emek harcanmış. Şu An sıkıntım yok... SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. mrdnmz

Başka bir konuda yazdıklarımı burada da paylaşayım. Aynı şeyden bahsettiğimiz belli olsun ✌ SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. mrdnmz

Envanter Yardımı

Takip SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. mrdnmz

Bu da bir bakış açısı tabi. Ben her seferinde başka şekilde düşünüyorum mesela. [emoji3] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri