Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korna demiştiniz onun için yazdım. Airbag değilde hazır sökmüşken bir elektrikçi sanıyorum daha faydalı olacaktır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz dizel demek aslında sadece motor demek değil. Felsefi yaklaşmak lazım Defender lara. Yoksa hepsi araç bugün beyazı yarın siyahı.
Düz dizel hakikaten sabır işidir. Her anlamda. İstanbul da şehir içi hız limiti 80kmh ile "limitli" ama bilmezler ki 80 zaten sizin Son hızınız :)
Durmaz ön...
Sigortasını söküp ustaya gitmeniz gerek. Muhtemelen tırnakların kontrolü ile çözülecektir.
Siz denemeyin. Hem airbag hem de aküyü tekrar taktıktan sonra kodlama için (immobilizer) OBD cihazı ve güncel yazılım şart.
Geçmiş olsun.
Bu konu hep tartışılır malumunuz. WJ çok güzel bir araç. Bizde de TDI var ve çok özel toplanmış. İnşallah gönlünüze göre ederini hak eden bir araç bulursunuz.
Herkesin sonradan motor değişimine gitmesinin ya da düz dizel çok yorar mı diye sormasının elbette sebepleri var.
Düz yolda en fazla 80 yapar, araç içinde birbirini duymama, titreşim, sağ ayak pişmesi, Sol kolun dirsekten vucuda yapışması, aracın yağmurda su alması vs vs gibi sebepler Defender...
Merhabalar...
Çok uzun yıllardır içinde olduğumuz sektörü artık meslek edinmenin vakti geldi sanıyorum. Antalya merkezde bulunan ve outdoor organizasyonlar da dahil olmak üzere Ferrino, Vango, Zamberlan, Kong, Tendon, Altus, Rock Empire, Tewa, Lowe Alpine, Buff, Stanley ve diğer outdoor...
Diğer alternatiflerden biri bu olabilir. Ürün sayfasının altında kullanım yerleri ile ilgili 2 de video var.
VANGO MİSTRAL TERRACOTTA 300 ÇADIR
ya da
VANGO ALPHA ATLANTIC/BLK 2 KİŞİLİK ÇADIR
Hem denedik hem de memnun kaldık. Eğer bulabilirseniz zaman kontrol ünitelerinden alarak akımı olmasa da çalışma aralığını kontrol edebilir ve tüketim değerlerinizi düşürebilirsiniz. 30dk çalış 30dk dinlen gibi.
Şahika iyidir. Pazarlık yapmayı unutmayın :)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk...
Benzinli demediğiniz için şahsen ben dizel düşünerek yorum yaptım.
Gıy gıy ı önlemek için en az 110 Ya da 105 amper akü ve yapmadıysanız elektronik ateşleme ye geçmeniz yeterli olacaktır.