Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)
İznik'in harika çinileri ile açılışı ben yapmış olayım. Güzel havada , göl kenarında sizlerle haftasonumu paylaşmak güzeldi. Sevgili Tunay abla ve Tugay abimi de dünya gözü ile orada görmek nasip olduğu için bu gezi...
Ynt: 2013 GEZENBİLİR Kış Kampı Bolu-Sarıalan Yaylası 16-17 Şubat
Kartalkaya dönüşü Abant'a uğrayalım dedik.Tesadüfen bu geceyi göl kenarında geçirecek iki motokaravancı arkadaşa rastladık.Biri Eskişehir biri Bursa plakalı idi .Ayak üstü kısa bir tanışmanın ardından yarın Gönen'e geçeceklerini...
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''
Öncelikle rahatsızlığı sebebiyle Poyrazlar buluşmasına katılamayan sevgili Mürşide ablaya geçmiş olsun dileklerimizi iletip bu günden bir kaç görüntü paylaşmak istiyorum.
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012
Ben motor aldığımızda, onda da fırça atmak için bir bahane bulabilirim ;D ;D ;D ;D ;D
Ailece motorla gezen bir aleyi görüp mukayese yapmak lazım diye düşünüyorum .Kavala'daki aile böyleydi ama hem karavan hem motorları ile tatile çıkmışlardı .
Bizde bu...
Bu üçüncü gezi yazımızda diğerlerinden farklı olarak dönüşte bir yazı yazacağımızı biliyorduk ve çevremize bu gözle de baktık .Ne anlatalım ,nasıl anlatalım ,ne kadar anlatalı mı daha ayaklarımız o topraklarda iken ,her adımda aklımızın bir yerinde...
Ercan bey sizinde değindiğiniz gibi insan kimliği ne olursa olsun önce insan.Gezince farklı coğrafyalarda dolaşınca daha iyi anlaşılıyor.
Çok teşekkürler sağolun var olun.İsviç'reye selamlar.
Bir bayan karavancı gözüyle....
Karavanlı gezilerimiz hakkında görüşlerimi gezi yazılarımız boyunca yeri geldikçe ifade etmeye çalıştım .Öncelikle karavanımız olmasaydı iki çocuğumuzla böylesi uzun süreli bir Avrupa tatilini gerek maddi gerekse manevi...
.
Dünyayı gezme hayallerim gençlik yıllarına dayanıyor. Bugün 43 yaşımda kısmende olsa bu hayalimi gerçekleştirebilmiş olmanın keyfini yaşıyorum. Ailece olarak hemen her konuda paylaşımcı yanımız ön plana çıkıyor ve bunu...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Buranın yolu karavanların çıkışı için biraz zor. Ayrıca otellerinde izin vereceğini hiç sanmıyorum. Sezonu açtık. Hava -8 derece . Saat 4 'e dek kaydık. Sonra tipi bastırdı.
Gezi yazı dizimizin sonuna yaklaşırken bir yandan da pdf'lerimize devam edelim.Bugünkü pdf'miz bu seneki gezimizin en beğendiğimiz üç şehrinden birine Almanya'nın tıp merkezi Heidelberg'e ait.
http://www.mediafire.com/view/?1ma7yu1mrr9weft