Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Bizim mini bir elektrikli ocağımız var .Feribotta onu kullanıyoruz .Sorun olmuyor.4 göz ocaktan teke düşünce tabiki aktif kullanamıyoruz ama çayımızı demliyor ,çorba yapıyor ,hazırda varsa ısıtıyoruz .Hem kendi karavanımızda...

2. Ebru Yetim

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Picasa'da sadece ebat küçültme değil ,kesme ,eğim düzeltme ,renkler vs gibi ayarlar yapabilir ,kolajlarda üretebilirsiniz.Ayrıca bir çok fotoyu seçip hızlı bir şekilde ebatlarını küçültebilirsiniz . Henüz karavanımız yokken bir...
  3. Ebru Yetim

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Çok teşekkür ederiz .

4. Ebru Yetim

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz İlginize çok teşekkürler. Picasa kullanıyorum ben. Dışa aktar seçeneği ile istediğiniz ebada küçültebilirsiniz.
  5. Ebru Yetim

Ynt: Ducato Camper İle 50 Günlük 2013 Avrupa Seyahatimiz Sayenizde anılarımız tazeleyecek ve ayak basmadık yerlere de meraklanacağız gibi görünüyor .Meteora'da bir gece biz de kaldık. Avrupa dönüşü olan konaklamamızda Yunanlılar biraz bize de benzediğinden memlekete dönmüş gibi de...

6. Ebru Yetim

Prag- Dresten-terezin-kutna Hora

Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora Kule tepesinden birkaç karede benden olsun

7. Ebru Yetim

Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora Biz de bir kere turla gitmenin harici kendimiz gezmeyi tercih ediyoruz .Gitmeden araştırıp öğrenip gidince iyi oluyor .Bazende broşürler ,kitapçıklarda faydalı oluyor .Şimdi bir çok dilde size bilgi veren cihazlar da var .Müzelerde tarihi yerlerde çokta...
  8. Ebru Yetim

Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora Merhaba arkadaşım ,şiire bayıldım Sayfalarında yavaş yavaş gezinmeye başlıyorum .Fotoğraf sorunu olduğundan beri ben de girmiyordum.
  9. Ebru Yetim

Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri Bizim CRV ile ilgili baştan beri yani karavan öncesinden beri sorunumuz vardı .Sırf karavan çekme ile alakalı olarak alınmadı değiştirme kararı .Ancak ,xtrail daha başarılı .Araç kadar çekilen karavanın özellikleri de önemlidir sanıyorum.Araç karavan performans...

10. Ebru Yetim

Endülüs Portekiz Gezisi

Ynt: Endülüs Portekiz Gezisi Biz bekleriz . :) :) :)

11. Ebru Yetim

17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim

Ynt: 17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim Aslnda konunun ne amaçla açıldığını anlamak çokta zor değil. Konu net; madem 100 milyar harcayacaksınız, bilmem kaç senelik değerinin üstü fiyata satılanlar yerine aynı fiyatlı sıır çekme alın.... İnsanların...
  12. Ebru Yetim

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Taraklı buluşmasında Karagöl'e gittik. Bizçekmeyi alanda bırakıp jiple gittik. Yağmur sıkıntısı olunca motokaravanlar çimende kalıp batma riskini göze alamadı ve erkenden düzlüğe çıktı. Yani motokaravan 4 çeker değilse o da...

13. Ebru Yetim

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç seyir halinde iken kemersiz yolcu taşınması hayati risk taşır. Bu yüzden masa gurubunda yolcular için kemer vardır. İlaveten değil bir avantaj , yakalandığında cezai işlem ile dezavantaja dönüşür. Bu riskleri göze...
  14. Ebru Yetim

İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Sevilla'da kaldığımız kampingden otobüs vardı .resepsiyonlarda hep yardımcı oluyorlar bu konuda .Katedral akşam 5'te son ziyaretçileri alıyor .Gezi planını ona göre yapmak faydalı olur .Cadiz'de biz Santa Maria'da kalıp taksi ile...
  15. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Selamlar Ferhat bey , sÖncelikle Alhambra için biletinizi önceden muhakkak ayarlayın .Bilet alırken General life bölümünü seçti iseniz sizden birde Nasrid sarayınıa giriş saati belirlemeniz istenecek.En az girişten bir saat sonra...

16. Ebru Yetim

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan İle Yunanistan İtalya Makedonya Motokaravan kiralayarak bir hafta Endülüs tatilimizden yeni geri döndük.Bu ve önceki Romantik yol gezimizden gördüğümüz şu manzara size açıklayıcı olacaktır .Motokaravanlar arkalarında smart tipi minik araba çekiyorlar .Sorunu keşfetmişler...
  17. Ebru Yetim

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-avusturya-italya-isviçre Merhaba , ilginize öncelikle teşekkürler.Bir haftalık Endülüs tatilimizden yeni döndük.Yine motokaravan kiralayarak gerçekleştirdik .Eşim geçen yılki gezimizi pdf olarakta hazırlamıştı.İlgilenirseniz belki şekilde indirebilirsiniz...
  18. Ebru Yetim

5 Günlük Almanya, İsviçre ve Avusturya 1710 km

Ynt: 5 Günlük Almanya, İsviçre Ve Avusturya 1710 Km Fotoğraflar görünmüyor .Ben de sık girmediğimden yeni gördüm .Gör ünebilir olduğunda tekrar bakacağım .Selamlar

19. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Teşekkürler
  20. Ebru Yetim

Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora Benim cümlelerimmiş gibi altına imza atabilirim .İyiki büyüklerimiz var .Biz de eşimle başbaşa bu sorumluluklardan kısada olsa kaçarak mini geziler yapabilen mutlu insanlardanız .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri