Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora
Edebiyatçı olunca duygularda böyle güzel anlatılabiliyor işte ...O ruhu bize de yaşattığın için teşekkürler canım .Prag kendine münhasır bir şehir .Görüpte etkilenmemek ve tekrar gitme hayalleri kurmamak mümkün değil.ben yine sonradan gördüğüm için yazı...
Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu
https://maps.google.com/maps/ms?msid=204135597361686913323.0004e798c98dd54ee744d&msa=0
cadiz Ronda arası rotada bu köylerin büyük kısmı mevcut .Ayrıca Grazalema doğa parkına da yakın .Sevillayı görmek için Tarifa'dan Akdeniz'in...
Ferhat bey iki üç hafta kadar önce Mustafa'ya o köylerden bir kısmını haritadan buldurdum .Ve hangileri yakında ve ulaşılabilir baktık.Ben de tek tek adlarından foto ve haklarında yazılar bulup inceledim .Çok fazlalar .Kaçına...
Tüh böyle bir şansı kaçırmışız desenize.Siz elhamdülillah her işin üstesinden gelirsiniz .Karavanla gezmenin zorluğu yok.Ön bilgileri de seve seve veririz zaten.Olmadı gelirsiniz bizim karavanda detaylı anlatırız .Ya da bir...
Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013
Doğa ile iç içe harika bir tatil olmuş.Mis gibi Karadeniz havasını içinize bol bol çekmişsinizdir .Daha nice güzel gezilerinizi takip etmek dileklerimle .sevgilerimi yolluyorum .
Endülüs'ün diğer meşhur rotası beyaz köyleri.Hepsini gezmek çok zor.Kimi panaromik görüntüsü ,kimi Bizans kalıntıları kimi şirinliği ile meşhur .Seçim konusunda da desteklerinizi bekliyoruz .
Ayrıca, Al Hambra içindeki Nasrid sarayı kısıtlı bir süre içinde açılıp belli sayıda ziyaretçi alıyor Bilet işlemin yaparken size saraya girmek için uygun saat seçenekleri sunuluyor .Mesela biz saat 4'ü seçtik .O saatte saray...
Sevgili arkadaşım,
Malaga'ya bilet bulamadığımız için rota Valecia- Barcelona idi. Sonunda gönlüme göre oldu. Hayırlısı ile gider geliriz inşallah.
Bakarsınız orada denk gelmişiz .Siz karadan biz havadan . ;D
Güzel olurdu .
Bu arada gezginsek bazı riskleri mecbur göze alarak yola koyuluyoruz .her tür tedbirimizi alıp ,gerisini Allah'a havale edeceğiz .Ben değerli her şeyimi...
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Işık ve cep telefonu çekimleri kitabımın güzelliğini gölgelemiş olabilir.Fotolardan çok daha hoş olduğunu söyleyebilirim kitabımın
Harika birer hediye olacaklarına eminim .Ancak fotoların boyutu önemli .Küçük olursa program kabul etmiyor .Benimkiler genelde 2-5 mb arasındaydı
Tatil anılarımızı bir kaç yıldır fotokitap şeklinde saklıyoruz. Bu sene ilk kez Afillikitap.com'da kendim tasarlayıp kitap oluşturdum. Meraklıları için sayfaları çektim. Netteki tasarım linkimi de ekleyeceğim bilahare...
Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz
Çanta kravat ve bilimum aksesuarlara bayıldım .Yapan hayli yetenekliymiş. Yol kenarı manzaraları ise gerçekten oralardaki hayat hakkında iyi bir fikir veriyor .Otelinizde çok güzel .Tam kafa dinlemelik .Ancak yemek benim için her gittiğim...