Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Prag- Dresten-terezin-kutna Hora

Ynt: Prag- Dresten-terezin-kutna Hora Edebiyatçı olunca duygularda böyle güzel anlatılabiliyor işte ...O ruhu bize de yaşattığın için teşekkürler canım .Prag kendine münhasır bir şehir .Görüpte etkilenmemek ve tekrar gitme hayalleri kurmamak mümkün değil.ben yine sonradan gördüğüm için yazı...

2. Ebru Yetim

İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu https://maps.google.com/maps/ms?msid=204135597361686913323.0004e798c98dd54ee744d&msa=0 cadiz Ronda arası rotada bu köylerin büyük kısmı mevcut .Ayrıca Grazalema doğa parkına da yakın .Sevillayı görmek için Tarifa'dan Akdeniz'in...
  3. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Ferhat bey iki üç hafta kadar önce Mustafa'ya o köylerden bir kısmını haritadan buldurdum .Ve hangileri yakında ve ulaşılabilir baktık.Ben de tek tek adlarından foto ve haklarında yazılar bulup inceledim .Çok fazlalar .Kaçına...

4. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Tüh böyle bir şansı kaçırmışız desenize.Siz elhamdülillah her işin üstesinden gelirsiniz .Karavanla gezmenin zorluğu yok.Ön bilgileri de seve seve veririz zaten.Olmadı gelirsiniz bizim karavanda detaylı anlatırız .Ya da bir...
  5. Ebru Yetim

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Doğa ile iç içe harika bir tatil olmuş.Mis gibi Karadeniz havasını içinize bol bol çekmişsinizdir .Daha nice güzel gezilerinizi takip etmek dileklerimle .sevgilerimi yolluyorum .

6. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Endülüs'ün diğer meşhur rotası beyaz köyleri.Hepsini gezmek çok zor.Kimi panaromik görüntüsü ,kimi Bizans kalıntıları kimi şirinliği ile meşhur .Seçim konusunda da desteklerinizi bekliyoruz .

7. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Ayrıca, Al Hambra içindeki Nasrid sarayı kısıtlı bir süre içinde açılıp belli sayıda ziyaretçi alıyor Bilet işlemin yaparken size saraya girmek için uygun saat seçenekleri sunuluyor .Mesela biz saat 4'ü seçtik .O saatte saray...
  8. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Sevgili arkadaşım, Malaga'ya bilet bulamadığımız için rota Valecia- Barcelona idi. Sonunda gönlüme göre oldu. Hayırlısı ile gider geliriz inşallah.
  9. Ebru Yetim

Ynt: İspanya'da Motokaravan Kiralayarak Sonbaharda Endülüs Turu Bakarsınız orada denk gelmişiz .Siz karadan biz havadan . ;D Güzel olurdu . Bu arada gezginsek bazı riskleri mecbur göze alarak yola koyuluyoruz .her tür tedbirimizi alıp ,gerisini Allah'a havale edeceğiz .Ben değerli her şeyimi...

10. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Kalan sayfaları da daha sonra eklerim .İyi geceler

11. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Büyük olması iyi
  12. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız ;D

13. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Üstlerini tıklar sonrada yukarıdaki butondan büyütürseniz daha net görebilirsiniz.
  14. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Işık ve cep telefonu çekimleri kitabımın güzelliğini gölgelemiş olabilir.Fotolardan çok daha hoş olduğunu söyleyebilirim kitabımın
  15. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)

16. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Harika birer hediye olacaklarına eminim .Ancak fotoların boyutu önemli .Küçük olursa program kabul etmiyor .Benimkiler genelde 2-5 mb arasındaydı
  17. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız :)
  18. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Bilgimiz dahilinde olan şeylerse seve seve. Ekim'de İspanya'da olacağız eşimle. Valencia-Barcelona....

19. Ebru Yetim

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Tatil anılarımızı bir kaç yıldır fotokitap şeklinde saklıyoruz. Bu sene ilk kez Afillikitap.com'da kendim tasarlayıp kitap oluşturdum. Meraklıları için sayfaları çektim. Netteki tasarım linkimi de ekleyeceğim bilahare...
  20. Ebru Yetim

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Çanta kravat ve bilimum aksesuarlara bayıldım .Yapan hayli yetenekliymiş. Yol kenarı manzaraları ise gerçekten oralardaki hayat hakkında iyi bir fikir veriyor .Otelinizde çok güzel .Tam kafa dinlemelik .Ancak yemek benim için her gittiğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri