Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
Hollanda'da yaşayan bir Türk arkadaşım ,birkaç yıl önce tur şirketi aracılığı ile İran'da 15 gün gezmişti.Onun anı ve fotoğrafları bende merak uyandırmıştı.Şimdi de sizin görseller ve bilgiler ile depreşti bu merak .Ancak karavanla değilde...
Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz
Kölelik mevzusuna gelince çocukluğumun tv karşısındaki zaman diliminin bir bölümünü kapsayan kökler dizisi ile her zaman içimi sızlatır .
http://www.youtube.com/watch?v=JkI0DLRUtSM
Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz
O mavi taşlar seyrettiğim bir programın bir bölümünde gösterilmişti .Renkleri çok güzel ama bütçe elvermez almaya sanırım .Ben şimdilik boynumdaki mavi tonda Burano taşı ile idare edeyim .
Özellikle çocuk fotolarına bayıldım .Çocuğun olduğu her...
İngilizce öğretmenimle kulaklarınızı çınlatıyorduk.Oda kendi arkadaşının bir macerasını anlattı.Onlar safari alanının içinde konaklamışlar .Bahçesinde kahvaltı yaparlarken aniden aslan yakınlarına bir yere atlamış ve hızla uzaklaşmış.Önceden panik yapmayın yerinizden kalkmayın doğal ortamın bir...
Prag tarihi dokusunu tamamen koruyabilmiş nadir Avrupa şehirlerinden biri. Ben çok sevmiştim Sizin içinde keyifli güzel bir tatil olur inşallah .Fotoğraflardan yola çıkarak safarinizde gayet tatminkar görünüyor .Kenya için daha çok yol katetmeye değer mi acaba ?Ben sizinle konuştuktan sonra...
Ehh dört gözle bekliyorduk.Sizden cesaret alıp .seneye gitmek için biletleri alsak mı diye Mustafa ile planlar yapmaktayız .Fotoğraflar muhteşemm.Ne kadar çok o kadar iyi.
Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker…
Enver abi:rönesansın doğduğu bu muhteşem şehri güneş batarken Mikelanjelo tepesinden seyretmek bütün yol yorgunluğuna değiyor doğrusu.
Ynt: Eze Village ,la Turbie ,ville Franche Sur Mer ,ventimiglia ,nice
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95230.270
Bu yıl bu sefer karavanımızla Nice civarına gidip ,görmediğimiz Tourrettes Sur Loup ,Saint Paul gibi güzel köyleri ve Antibesi gezdik .
Ynt: Portofino Ve Cinque Terre Köyleri
Çocukluğumuzda gençliğimizde çok dinledik o şarkıyı .o yüzden görmesekte hep bildiğimiz bir isimdi .Çok şirin bir yer .Görülmeye değer
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Gezimizle ilgili merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarız .
Hali hazırda geçen yılki 50 bini geçen yazı dizime ve bu yıl neredeyse 50 bine yaklaşacak bu mini tatil anılarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz hepinize .
Ynt: Kusur Kalmayalım
Eski gezilerde anlatılan Türk olduğunu öğrendiklerinde ekmek vermeyen Yunanlı esnaftan kek ikramı günlere geldik .İnşallah dahada iyiye gider herşey insanlık adına