Arama sonuçlarınız

1. Ebru Yetim

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hollanda'da yaşayan bir Türk arkadaşım ,birkaç yıl önce tur şirketi aracılığı ile İran'da 15 gün gezmişti.Onun anı ve fotoğrafları bende merak uyandırmıştı.Şimdi de sizin görseller ve bilgiler ile depreşti bu merak .Ancak karavanla değilde...

2. Ebru Yetim

Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum ve Deniz

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz Kölelik mevzusuna gelince çocukluğumun tv karşısındaki zaman diliminin bir bölümünü kapsayan kökler dizisi ile her zaman içimi sızlatır . http://www.youtube.com/watch?v=JkI0DLRUtSM
  3. Ebru Yetim

Ynt: Tanzanya'da Safari - Zanzibar'da Kum Ve Deniz O mavi taşlar seyrettiğim bir programın bir bölümünde gösterilmişti .Renkleri çok güzel ama bütçe elvermez almaya sanırım .Ben şimdilik boynumdaki mavi tonda Burano taşı ile idare edeyim . Özellikle çocuk fotolarına bayıldım .Çocuğun olduğu her...

4. Ebru Yetim

Bu saatte zahmet edip cevapladığın için çok teşekkürler.Hayvan fotoğraflarının hepsi birbirinden güzel .
  5. Ebru Yetim

İngilizce öğretmenimle kulaklarınızı çınlatıyorduk.Oda kendi arkadaşının bir macerasını anlattı.Onlar safari alanının içinde konaklamışlar .Bahçesinde kahvaltı yaparlarken aniden aslan yakınlarına bir yere atlamış ve hızla uzaklaşmış.Önceden panik yapmayın yerinizden kalkmayın doğal ortamın bir...

6. Ebru Yetim

Karavan ancak Türkiye ve Avrupa'daki yol arkadaşımız ..Uzaklarda mecbur kanatlıya binmek gerekiyor .Çoktaaaa severimmm

7. Ebru Yetim

Prag tarihi dokusunu tamamen koruyabilmiş nadir Avrupa şehirlerinden biri. Ben çok sevmiştim Sizin içinde keyifli güzel bir tatil olur inşallah .Fotoğraflardan yola çıkarak safarinizde gayet tatminkar görünüyor .Kenya için daha çok yol katetmeye değer mi acaba ?Ben sizinle konuştuktan sonra...
  8. Ebru Yetim

Seneye beraber gidelim :))
  9. Ebru Yetim

Ehh dört gözle bekliyorduk.Sizden cesaret alıp .seneye gitmek için biletleri alsak mı diye Mustafa ile planlar yapmaktayız .Fotoğraflar muhteşemm.Ne kadar çok o kadar iyi.

10. Ebru Yetim

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.( Günbatımları harika .Plaj kalabalık gibi görünüyor .Deniz nasıldı ?

11. Ebru Yetim

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
  12. Ebru Yetim

Prag

Ynt: Prag Cesky Krumlov albümüm http://m.flickr.com/#/photos/ebruyetim/sets/72157622384005399/

13. Ebru Yetim

Prag

Ynt: Prag http://www.hoteljas.cz/en/homepage/. Araç kiramada şirket adı Alimex http://prague.tv/prague/travel/car-rental/alimex-cr:538
  14. Ebru Yetim

Prag

Ynt: Prag Navigatörünüz varsa Avrupa haritasıda yükleyebilirsiniz. Bizim tatillerde elimiz ayağımız oluyor. Akıllı telefonlara da yüklenebiliyot. İphone4 s' imizde Tomtom uygulamamız car. 200 tl ücreti. Ap. Store'dan indiriliyor. Havalimanından araba kiralayabilirsiniz. Bizim kaldığımız yer...
  15. Ebru Yetim

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Enver abi:rönesansın doğduğu bu muhteşem şehri güneş batarken Mikelanjelo tepesinden seyretmek bütün yol yorgunluğuna değiyor doğrusu.

16. Ebru Yetim

Eze village ,La Turbie ,Ville Franche Sur Mer ,Ventimiglia ,Nice

Ynt: Eze Village ,la Turbie ,ville Franche Sur Mer ,ventimiglia ,nice http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95230.270 Bu yıl bu sefer karavanımızla Nice civarına gidip ,görmediğimiz Tourrettes Sur Loup ,Saint Paul gibi güzel köyleri ve Antibesi gezdik .
  17. Ebru Yetim

Portofino ve Cinque terre köyleri

Ynt: Portofino Ve Cinque Terre Köyleri Çocukluğumuzda gençliğimizde çok dinledik o şarkıyı .o yüzden görmesekte hep bildiğimiz bir isimdi .Çok şirin bir yer .Görülmeye değer
  18. Ebru Yetim

Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen Çeker… Feribotta karavan penceresinden

19. Ebru Yetim

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Gezimizle ilgili merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarız . Hali hazırda geçen yılki 50 bini geçen yazı dizime ve bu yıl neredeyse 50 bine yaklaşacak bu mini tatil anılarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz hepinize .
  20. Ebru Yetim

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Eski gezilerde anlatılan Türk olduğunu öğrendiklerinde ekmek vermeyen Yunanlı esnaftan kek ikramı günlere geldik .İnşallah dahada iyiye gider herşey insanlık adına

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR