Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
ya biz işin gırgırındayız :)
o kadar soguk degil hava...
bakalım bu kadar muhabbetin üstüne kaç kişi olacağız :P
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
Çok mu var ??
'SAYILI GÜN CABUK GECER' sözünü hatırlatmak isterim...
Legolas kardesim sen adaşını dinleme sana Marduk'u anlatalım biz :)
Bu arada herkes kendi yemeğini kendi getiriyor değil mi ?
O zaman...
Ynt: 14. TODOSK Yaz Dağcılık Şenliği
Bilgilendirme için teşekkürler..
Eğer ağaç yetişebilen her yeri ağaçlandırmayı başaramazsak dünya diye bir şey kalmayacak gibi...
Vosdost'u yurumeye ikna etmek lazım :)
MARDUK'un gelecegini bilmiyor galiba bu grup :)
Tesekkür ediyoruz :)
ama burası İzmir ..hava dediğin son ana kadar belli olmaz :P
Ynt: 14. TODOSK Yaz Dağcılık Şenliği
Guzel bir etkinlik olmuş..
Ama tabii ben çıplak dağları görünce rahatsız oldum..
Bir şekilde ağaçlandırılmaları mümkün değil mi acaba ?
evet evet kesinlikle fotografları kontrol edelim :P
ya ...Muratcım bu kadar abartmaya gerek yok..
konu az yurumedigimiz dir bence :)
Biz şimdi 1 saat 20 dk. yemek mi yemişiz ??
bence bir hata var :)
Osman kardesim :) belli sen hiç Murat'la yurumemişsin..
1,5 saatlik yol için yurumeye başlamaz bile bence o :P
Biz 9 gibi başlayıp sanırım 4.30 gibi bitirmiştik yuruyusu (arada yarım saat yemek )
yani...
patates diyeti de nedir ?
Ben italyan takılıyorum, makarnacıyım :)
ama mangal için etin yanına patates getirilebilir.. alümünyum folyoda közleriz :)
Murat, GE de yol orada bitiyor demişsin... nasıl döneceğiz :) malum evde bekleyen çoluk-cocuk var :P
Eger ismi yazılı herkes katılırsa epey bir kalabalık olacak gibiyiz ...
herşey yağmura bağlı yine :)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
gerçekten supermiş..
baharda harika kamp olur...
Murat simdiden bir kamp sayfası açar artık :)