Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
izmir'in havası diye boşa dememişler di mi :)
ama tekdüzelikten de iyidir ..insanı hep zinde ve hazır tutar bu belirsizlik...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)
ya Ömer'cim dokundurdun yine bana...
ne olmuş baston desem :)
yani bir s fazlası için :P üzme beni...
ama resimler supermiş...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
iki Murat arası pek bir teknik yazışma olmuş :)
tahminlere guvenmeyin, kahinlik diyorum hep...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)
ozz gerçekten tebrik ederim :) senin gösterdiğin 4 tane kangal sucuk +piliç mini butları yese yese Recep İvedik yer bence :) ama Murat'ın sucuklarda yedicücelerin yiyeceği kadar minik 4 tane olursa :P
Murat alışveriş işini beraber yapalım dersen, yuruyus öğlen başlar bence :)
Kipaya o kadar kişi girecek falan ...
Muratcım ben bu kahinlik olur dedim...
Türk siteleri yaparsa kahinlik olur demedim ki :) kim yaparsa yapsın aynı şey...
hem yerli malı yurdun malı, Türk sitelerinin tahminlerine güvenmeli :P :P
ya bizimkiler o kadar ilerledi mi 10 gun sonrasının hava durumunu doğru versinler :)
olsa olsa kahinlik olur bu...
ya ne obur muşuz :) yuruyusu unuttuk varsa yoksa mangal ....
Murat inan asıl amacımız yurumek :P
ama mangalsız da olmaz ki :)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)
ya bakın alındım şimdi :( kırıldım hatta...
kırgınlığımı ayrıntılı dile getirmeyeyim kitlemesinler konuyu :P
ama biraz özen gösterelim, please....
ya Muratcım mangal derken derdimiz metal bir mangal nesnesi degildi zaten :)
odun-kömür ateşinde birşeyler pişirmekti..
mağara devri genlerimizin ortaya çıkışı bir nevi :) :)
ya su yemek mevzuunu bir açıklığa kavustursak...
Ozz ve ben anladıgınız üzere mangal hayali kuruyoruz...
sahi mangal var mı yok mu.. varsa ne pişiyor :)