Arama sonuçlarınız

1. yelola

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) izmir'in havası diye boşa dememişler di mi :) ama tekdüzelikten de iyidir ..insanı hep zinde ve hazır tutar bu belirsizlik...

2. yelola

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) ya Ömer'cim dokundurdun yine bana... ne olmuş baston desem :) yani bir s fazlası için :P üzme beni... ama resimler supermiş...
  3. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) benim baklava ile aram yok... ben bir cheesecake alsam :)

4. yelola

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) TezzMertek yine döktürmüş, tebrik ederim :)
  5. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) iki Murat arası pek bir teknik yazışma olmuş :) tahminlere guvenmeyin, kahinlik diyorum hep...

6. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) yok yok sucuk partisini kaçırmaya niyetim yok :)

7. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) Tanrım, butun yeşillikleri kaçırmışım :( off off.... agaclar , agaclar canım agaclar...
  8. yelola

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Gunaydın... haftasonu programı başka linkte konusuluyor :) katılanda epey var...
  9. yelola

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar Tanrı'nın sihirli eli desek ...

10. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ozz gerçekten tebrik ederim :) senin gösterdiğin 4 tane kangal sucuk +piliç mini butları yese yese Recep İvedik yer bence :) ama Murat'ın sucuklarda yedicücelerin yiyeceği kadar minik 4 tane olursa :P

11. yelola

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) ya yağmur kesilirse ben geleceğim :)
  12. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Murat alışveriş işini beraber yapalım dersen, yuruyus öğlen başlar bence :) Kipaya o kadar kişi girecek falan ...

13. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Muratcım ben bu kahinlik olur dedim... Türk siteleri yaparsa kahinlik olur demedim ki :) kim yaparsa yapsın aynı şey... hem yerli malı yurdun malı, Türk sitelerinin tahminlerine güvenmeli :P :P
  14. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ya bizimkiler o kadar ilerledi mi 10 gun sonrasının hava durumunu doğru versinler :) olsa olsa kahinlik olur bu...
  15. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ya ne obur muşuz :) yuruyusu unuttuk varsa yoksa mangal .... Murat inan asıl amacımız yurumek :P ama mangalsız da olmaz ki :)

16. yelola

Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) ya bakın alındım şimdi :( kırıldım hatta... kırgınlığımı ayrıntılı dile getirmeyeyim kitlemesinler konuyu :P ama biraz özen gösterelim, please....
  17. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ya Muratcım mangal derken derdimiz metal bir mangal nesnesi degildi zaten :) odun-kömür ateşinde birşeyler pişirmekti.. mağara devri genlerimizin ortaya çıkışı bir nevi :) :)
  18. yelola

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) ya su yemek mevzuunu bir açıklığa kavustursak... Ozz ve ben anladıgınız üzere mangal hayali kuruyoruz... sahi mangal var mı yok mu.. varsa ne pişiyor :)

19. yelola

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) ya ben zaten 15 Şubatta gelemem :( off off...
  20. yelola

Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009) yer super görünüyor.. ama ben bu hafta gelemem ki :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri