Arama sonuçlarınız

1. yelola

Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Osmanlı Cumhuriyeti" Filmini İzlemeye Gidiyor (18 Aralık 2008) İzmirde etkinlik yapmayı düşünüyor musunuz ? çok klasik oldu soru ama :( yada izmir'de kimler var siteden :)

2. yelola

Akvaryum

Ynt: Akvaryum akvaryum çok hoş... devamındaki durumun seyrini de merakla bekliyorum :)
  3. yelola

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) Sualtından sonra..su üstü için :) cok hos bir çalışma .. elinize sağlık ....

4. yelola

Ortaya Karışık.

Ynt: Ortaya Karışık. :) belki de ..ilk çağlardaki hayatımız geliyordur akıllarına... genetik kodlarından ufak bir kıvılcım o zamanları hatırlatıyordur :)
  5. yelola

Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan) özellikle su altı fotograflarınız çok güzel..elinize sağlık....

6. yelola

Ortaya Karışık.

Ynt: Ortaya Karışık. özellikle insanların yüzünde yakaldığınız ifade çok etkileyici... başarılar diliyorum tekrar..

7. yelola

Bunlarda Benden Olsun mu??

Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? bu sefer yüklenmiş :) sandal fotoda sanki daha geniş açıdan alsanız daha iyi olabilirmiş... diğer çalışmalarınızı da görmek dileğiyle kolay gelsin...
  8. yelola

Ortaya Karışık.

Ynt: Ortaya Karışık. ellerinize sağlık..özellikle ilk foto için ...
  9. yelola

Bunlarda Benden Olsun mu??

Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? fotoların hiçbiri açılmıyor ki...sanırım yüklemede bir hata olmuş :)

10. yelola

Kişisel Galeri (artur - Karadeniz'den)

Ynt: Karadeniz'den Giresun Sis Dağı yaylası çok etkileyici... yusufeli kış hali de hoş... güzel paylaşım...

11. yelola

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar tesadüf mü yoksa Tanrı'nın espri anlayışı mı :))
  12. yelola

İzmir'de Dalış Eğitimi?

Ynt: İzmir'de Dalış Eğitimi? teşekkürler...

13. yelola

İzmir'de Dalış Eğitimi?

Ynt: İzmir'de Dalış Eğitimi? Teşekkürler... onu görmüştüm ama galiba ben biraz tembellik yapıp bana daha yakın bir yer aradım :)
  14. yelola

İzmir'de Dalış Eğitimi?

izmir'de tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim.. teşekkürler
  15. yelola

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben izmir'deyim :)

16. yelola

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam... Bende geldim :) dalış hakkında bilgi ararken sizi buldum.. iyi ki bulmusum :) Ama hala CMAS mı PADI mi karar veremedim :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri