Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

DUSTER 4*4 3 TEKER DE

Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE Neden bukadar aşağılıyorsunz duster ları anlayamadım , başka bişeyle kıyaslanacaksa kendi sınıfındakilerle kıyaslanması yerinde olur, bence kendi sınıfına görede başarılı bir araç. Açıkçası arazide neler yaptığınıda birici elden görmek isterim, heves kırıp gelecek...

2. discovery-V8

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) Raporum var Gökhanım ,tırsıyorlar :D
  3. discovery-V8

Defender Lastik Sorunsalı Hakkında

Ynt: Defender Lastik Sorunsalı Hakkında jant almanız gerekecek, eğer 16 da ölçü bulamıyorsanız 15 jant alın ebat daha kolay bulunabilir, Lastik konusunda Erkan (CDM-SUBARU) yardımcı olacaktır.

4. discovery-V8

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) Naçizane kendi çektiğim, Defender ile çöp dökme macerası :) http://www.youtube.com/watch?v=ZEnrL0o-lYM
  5. discovery-V8

Ynt: Defender Lastik Sorunsalı Hakkında Fakat içeri sürtmemesi için flanş veya offsetli jant şart, ayrıca jant her halukarda değişecek 6,5 inch genişliğinde jantlara 35 lastik zor oturur, 8 inch civarı kesit genişliği lazım.

6. discovery-V8

Ynt: Defender Lastik Sorunsalı Hakkında Elini korkak alıştırma, 2,5 benzin standart haliyle bile 35 i çok rahat çevirir. ;) Agresif lastikte sürat problem olur ama gymtr türü bişeyle çok rahat 120-130 km hızlara çıkabilir, yokuşlarda bir vites aşağıdan gider ama gider.

7. discovery-V8

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

indir abicim 12 ye süper oluyor , bende basmıştım 30 falan , Erkan söyleyince indirdik kullanımda çok fark ediyor, şimdi henüz araç yürümediği için farketmeyebilirsiniz. ama bu lastikler fazla şişik iyi olmuyor ;) Birde 13 jant gerçekten çok geniş olmuş gibi geldi bana bak burada 8 inch e...
  8. discovery-V8

Bu tür bir sorun bildiğim kadarıyla yok en azından lt230 un dönüş yönleriyle uyuşuyor ama merak edip bakmadım saat yönündemi yoksa tersinemi diye , bugün bakayım ne yönde dönüyorlarmış şaftlar. Hem kolay gelsin hem Ellerine sağlık Göktuğ çok güzel proje ;)
  9. discovery-V8

olmaz abicim akslar terse dönüyor doğrudur ama portal kısmı 2 dişliden oluşuyor dolayısıyla aksın ters yönüne dönüyor. 3 dişki kullanan modellerde aksla tekerler aynı yöne dönüyor.

10. discovery-V8

Armut kısmı kovanlara doğru sağlı sollu vidalı olanlar 406/416 daha yenilerinde 1300/1700 serisinin, kovanı sabit olanlar 404 lerin dingilleri. 404 de kilitler mekanik, diğerlerinin bazılarında mekanik bazılarında sanıyorum hidrolik yada pnömatik.

11. discovery-V8

Baktım biri 2,13 (404) Diğeri 2,07 (406/416/1300/1700) Ayna mahruti 3,54 (404) diğerleri 3,14 (406/416/1300/1700) Düşük bir ihtimal ama 1300/1700 serisinin birde Hi-Speed dingilleri varmış onlarda oranlar bambaşka ki Türkiyede olma ihtimali çok düşük, oranlar şöyle Ayna mahruti...
  12. discovery-V8

Kesinlikle aynı aracın olamaz Göktğ onlar farklı modellerin dingilleri, Yavuz Ç .nin dikkat çektiği konuda önemli ayna mahruti oranları aynı olsa bile portalların içindeki redüksüyon oranı tamamen değiştirir. Dur kontrol ediyorum redüksiyon oranları neymiş diye. ;)

13. discovery-V8

:D :D :D Kamusal alan diyor ve susuyorum ;)
  14. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Eline sağlık , ufkumuz açılıyor her fotoda :)
  15. discovery-V8

Bunlar tam senin kafaya göre , her biri 3 tonluk kol bulmuş adam ya :D :D :D Daha kibar daha ince bişey bulamadınmı :D :D :D :D

16. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Gümüş okçu bu naslı bir arşivdir yahu :D
  17. discovery-V8

Bilmeyenler için AXLE Wrap, Yüksek tork nedeniyle makasların dolayısıyla diff merkezinin burulması manasına geliyor Burada aşağı yukarı benzer bir proje var kurma kolları uzak detaylarda görülüyor. http://www.fourwheeler.com/featuredvehicles/129_0210_2002_ttc_1983_chevy_blazer/photo_01.html
  18. discovery-V8

Emin değildim oranlardan, baktım doğru hatırlamışım ikisi farklı oranda, benimde aklimda 406-416 dingili vardı sağ sol yönünü değiştirebilme avantajı var, ama oranı daha düşük, kilit tertibatları biraz farklı 404 ten. ikisninde birbirine göre avantajlı dezavantajlı yönleri var. Bundan daha...

19. discovery-V8

:D :D :D :D :D GÖktuğ hayırlı uğurlu olsun da Ford nerde kaldı? Birşey dikkatimii çekti Fotolardaki dingiller değişik modellerin Ön olan kesin 404, ama diğeri sanki 406 - 416 gibi bişey, bunlardan biri 7,56:1 diğeri 6,52:1 gibi bişey olması lazım ikisinide aynı cins bulma imkanı yokmu?
  20. discovery-V8

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Murat başın sağolsun :( Allah sabır versin .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri