Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D GöZü yemez , litvanyalı koruma tutmuş ;D ;D ;D ;D

2. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar arazi aracının hızla ne işi olur yaw :D Makam aracı Defender gördüm hemde sürüyle , TSK tüm komutanlarının arazideki makam aracı Defender dir :D İngiltere kraliçesi ,Papa daha sayayımmı :D :D :D :D
  3. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hacı abanoz gelmeden ben ısayım ısssssssssssss

4. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D Müco valla G nin yanına VX i sokma bence hiç alakası yok iki aracın ikiside güzel ama vx in çok ciddi boyut, uzaklaşma yaklaşma dezavantajı var, kilit dediğin şey en kralı 3-5 bine her araca takılır, ayrıca Defender fabrikadan arazi lastiğiyle çıkar...
  5. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Valla yok tanıdık :( Nezamn gelicen gün bellimi?

6. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D G sini görmedim ;)

7. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D Diyelimki Temmuza çıktı, (çıkmaz ama) öyle diyelim çıkmış olsun ;) Temmuzda 7 sene devrilmiş oluyor haberin varmı :D :D :D
  8. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gel kafayı çalıştır , herşeyi sat parasıyla altın al, sonra sana amerikan hurdası bulalım birtane 6600 cc bilmem kaç kübik inç, pembe piyer kardin döşeme ;D ;D bütün parayı oryaya parça parça yatır ;D ;D ;D Gücün ve ömrün yeterde toplayabilirsen, Bir cadde...
  9. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar De get , napıcan o takozu :D :D :D :D nissan motoru doblo koltuğu uğraşır durusun ;D ;D ;D ;D

10. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dedeyide alın çatala defender dövmesi yaptıracaktı aradan çıkar :D

11. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D G kısmını görmemişim ben 280 inde kaldım, aklımada Şu dallastaki 280 slc ler falan geldi ;D Tekrar Hayırlı olsun ozaman ya, altını inceledim ben onun, gerçekten defender a inanılmaz benziyor, tek fark arazi şanzımanı normal şanzımanın...
  12. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gerçi şöyle derler Defender i bir aldığın gün birde sattığın gün çok mutlu olurmuşsun :D :D Kesin bu lafıda Müco çıkarmıştırya neyse :D

13. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hayırlısı olsun , pismanlık yoksa sorunyok demektir ;) Gel abicim nezaman istersen, ama binekten anlamam ben :D
  14. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar LR ci nerde olur arazide :D Sen naaptın Çağlarım, Gittimi TYT lar, pişmanmısın yoksa memnunmu?
  15. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Türk Türk, tek üretim yeri Türkiye o motorun, ingilteryede buradan ihrac ediliyor.

16. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tarık hayırdır? Abicim satma satılanın yerine yenisi koyulmuyor, Örnek Eren , Örnek Nejat.
  17. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aha şopar burdada çıkmış su yüzüne :D :D :D 327 gün kaldı , artık kurtuluyoruz Umut the haci abanozdan ;)
  18. discovery-V8

Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Sevgili Hamdi ben 43 yaşındayım, 20 yıla yakındır arazi araçlarının içindeyim , daha batmayanını görmedim , hepsi batar , kimseyle s..dik yarıştıracak iddalaşacak durumdada değilim, elbette benim aracımda batabilir,takılabilir,arıza...

19. discovery-V8

Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011)

Ynt: Ayaş Off Road Gezisi Görselleri(6 mart 2011) Sevgili Alp; Bizim pazar günü çıkamaya niyetimiz yoktu, spontane gelişti, bir anda 5-6 araç biraraya geliverdik, Daha önce konusu geçtiğinden füze rampaları yakın gelmişti ama yolda güzergahın değiştiğini öğrendik. Esas size ulaşmaya çalışma...
  20. discovery-V8

Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor

Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor Yoğunum bu ara elleşmeyin bana :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader