Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Duyunca inanmak istemedim , haberin yanlış olmasını umarak en yakınındakilere ulaşmaya çalıştım, Cihanım tereddütsüz şekilde teyyid edince şüphem kalmadı.
Mekanın Cennet olsun Faruk ağabeyciğim seni çok ama çok özleyeceğiz :( :( :( :( :(
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
:D :D :D valla kendileri öyle diyor teneke, kola kutusu vb. :D :D
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Abicim sen kenara bırakırsın kırmızı şeytanı yanıma gelirsin , biraz arazinin tadına varırsın , ağaca korkmadan nasıl sürtülür, burnunun üzerinde nasıl durulur , gökyüzünden başka bişey görmeden...
Abicim imkansız, ocak 15 e kadar yerimden kıpırdayamam :(
Tarih çok kötü olmuş, Yılbaşına 4 gün kala değil kampa gitmek masamdan bile kalkamam :(
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
:D :D :D :D Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. :D ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı ;) )
Ulen amma karmaşık anlatmışsın olayı yaşadığım halde ben bile anlayamadım :D :D :D :D
Videosu olsa dükkan senin, olana olmadı diyecek halim yok, ama videoada yok ben arabanın içindeydim kerimde vardır belki, bugüne kadar hangi videoyu koymadım ülen :D :D
Ama...
Ulen bu nası kasko , şanzımandaki suya ben olsam karışmam kardeşim :D :D :D
4 gün diyelim minimum 4000 tl den açık artırmayı başlatıyorum :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D Yavuz Ç. yi çekmiştin adam araziden geldi battı japon tayfası yoldan geldi batmadı (Çağlar Hariç, helal olsun hereyere girdi valla.) Çekmekte batmayanlara düştü :D
Hacı abiii, Allahaşkına söyle istanbul seferinde sadece arabaya harcadığın miktarı bide kaç gün serviste kaldı çok merak ettim :D :D :D :D :D