Arama sonuçlarınız

1. mirali

Vitara Expertiz

Ynt: Vitara Expertiz Rica ederim Emre bey, şimdiden hayırlı olsun diyelim..

2. mirali

Vitara Expertiz

Ynt: Vitara Expertiz iMAJ JAPON GRUP FULL SERVİS TELEFON :0312-278-44-56 ADRES: OTO SAN. SİT. 1. CAD. 2571. SOK. NO:41 ŞAŞMAZ /ANKARA Suzuki yetkili servisin beyinleri artık burada kendi dükkanlarındalar.. ustaları yetkili servisden tanıyorum tecrubeleri,işcilikleri ve esnaflkları on numara..
  3. mirali

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Mutlaka bu tarz atraksiyonlarda dezavantaj oluşacaktır ama şöyle bi durum var zaten bu araçla arazide sert affroadlardan kaçınmak gerek ki bence araç kırılır ama gezi amaçlı yumuşak arazi dolaşımında tadından yenmez kolay kolay da yolda...

4. mirali

disco 2 TD5 land cruiser HDJ 80 sabah ilk marş

Ynt: disco 2 TD5 land cruiser HDJ 80 sabah ilk marş ne adamsın laz Allah diline düşürmesin..
  5. mirali

4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over

Ynt: 4 inç 35 MT land cruiser VX 80 game over maşallah kazasız belasız...

6. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69168.0 arkadaşlar ihtiyacı olan varsa dosta gider bu lastikler..

7. mirali

PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET

Ynt: PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET yok bilmiyorum üzerinde yazıyor mu?
  8. mirali

PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET

Sadece bir sezon Ankarada içinde kullandım.. tanesine 300 civarı vermişdim 4 adetini 300 e satıyorum.. Ankara içine elden teslim Ankara dışı kargo alıcıya ait.. fotoları en kısa sürede yükleyecem..

9. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? bu konunun 2. ve 3. sayfasında sorularınızın cevabını bulabilirsiniz..

10. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? yükselttim altına muhafaza taktırdım lastikleri değiştirdim sırada ön tamponla vinç var bakalım inşallah..
  11. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? http://www.youtube.com/watch?v=w1NtslBSW8M ben yaptım böyle oldu :)

12. mirali

Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum

Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum Teşekkür ederim..
  13. mirali

Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum

GV için bu tampondan arıyorum nereden bulabilirim veya kime yaptırabilirim?
  14. mirali

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası merhabalar, ewet benim aracın yükseltme, alt koruma ve sepet önü diyebiliriz sanırım ışıklandırmalarını imaj oto daki arkadaşlar yaptı yükseltme dahil hiçbir işlerinden sıkıntı olmadı her araziye çoıktığımdada dua ediyorum desem yalan olmaz sayın mgurkan beyde...

15. mirali

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım ya müco 14 uymadı bee 08 i kapattın 06 da yok, nedeni malum on numara bi düşünce.. 80 ossun bari yanlışıkla ters falan basılır belki.. iki adet olursa seviinrim hanımada alıcam sanırım ilerki zamanlarda bedenleri istersin.. pardon 80 de alınmış anacımın...
  16. mirali

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım toprak benide ekle..
  17. mirali

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası imaj oto tuncay usta tel:0542 634 7731 kolay gelsin.. benim bütün kaprislerimi çektiler hala da çekiyolar ne deyim Allah işlerini güçlerini rast getirsin..

18. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin pmr lar hangi kanalda olacak var mı devamlı kullanılan belli bir kanal?
  19. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin hee gel kozde patates yapacaz artizzz moruk alamamışsın kupa batmışssın ??? duyduma göre

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri