Arama sonuçlarınız

1. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin buluşamadık toprak bilirsin Ankara bürokrasi şehri bürokrasidede işler yavaş yürür ama sağlam yürür hem sen neden çamur atıyosun ki tertemiz ekibe vergi işine hiç girme zaten çok bozuğum koca araçlara vergi vermiyosunuz ya ayıptır nasıl bir adelettir nasıl bir...

2. mirali

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? yaparız toprak sıkıntı yok bi ostime gitmeye bakar..
  3. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin telsiz cb olarak yok pmr kullanan araçlar var mı?

4. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin pazar banada uyar..
  5. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin gerçi o taraflarda oturmuyorum ama frketmez bence önceden bi tarih belirleyelim hem tanışalım hem ufak çaplı bir organizasyon yapalım av olur offroad olur gerçi offroad da zayıfım ama amaç keyif, daha çok çalışmam lazım sanırım

6. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? arkadaşlar dodik arıyorum fender flares diyolar sanırsam denk gelirseniz lütfen bildirin.. birde kapı yan çıtalarından onada body side molding diyolar kapı vura vura duman ettiler

7. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Ostimde yapılamıcak hiçbirşey bilmiyorum öyle işler yapılıyorki sanat işi ama önemli olan nazınızın geçeceği birini bulmak oda gerçekden zor..
  8. mirali

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin etkinlik olursa katılmak isterim..hem av hem offroada olursa mükemmel olur geçen seneki sürek avından; donmamdan yaklaşık 3 saat önceki fotom :)
  9. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=115102164101592425392.000493239758b1e2400e6&ll=40.419884,32.91682&spn=0.003953,0.008991&t=h&z=16

10. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Ankara, çubuk, karagöl ve yaylak köyü yayalası hatta kordinatlarını bile verebilirim :)

11. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın geçen hafta aracı baya zorladım arkadan gelen araçlardakilerden kimse aklı edemeyince foto çekmeyi malesef sadece bu fotolar var
  12. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? murat bey, ayhan usta sağolsun 5 saat uğraşdı ama işcilik on numara oldu resimler tam ayar yapılmadan çekildi farların herbiri ayrı yere bakıyodu o sıra :) tam hava kararınca ince ayarı yaptık bayada üşüdük sağolsun ustalar nazımızı çekiyor

13. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? çok güzel olmuş elinize sağlık ama sahalardada görmek isteriz sizi :)
  14. mirali

satılık çok temiz wouxun kg-689

Ynt: satılık çok temiz wouxun kg-689 resimleri ekleyemeden ürün satıldı..
  15. mirali

Ynt: satılık çok temiz wouxun kg-689 tabiki..en kısa zamanda..

16. mirali

Ynt: satılık çok temiz wouxun kg-689 130 tl
  17. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? inşallah.. teşekkür ederim..
  18. mirali

Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı? uyku tulumumun ölçülerini bilen varmı ? yada kullanıp tecrubesi olan öneren yada önermeyen? gerek kalmadı firma sorumlusu seyit bey ellerinde uyku tulumu şu an için olmadığını seri üretimde olduklarını ve uzun sürede uyku tulumu...

19. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? üzüldüm aracınızı satmanıza açıkca söylemek gerekirse aracınız ilham kaynağım diyebilirdim:=) eğer tavan daki hellalar duruyosa müşterisi olabilirim..
  20. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri