Arama sonuçlarınız

1. mirali

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? aman mgurkan bey kılavuzu karga olanın demişler.... :D

2. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? merhabalar amortisörler ve getle yapıldı,yaklaşık lastiklerle birlikte 8cm, sıkıntı yaşamadım zaman bulursam sıra vinç de snorkelde çok yakışmış nette gördüm görsellik süper ama yaptırmak mantıklımı aracı kesmeye gerek varmı, bilmiyorum...
  3. mirali

satılık çok temiz wouxun kg-689

Model: WOUXUN KG-689 - Benzersiz çift kanal frekansı stand-özelliği - simutaniously iki ayrı kanallardan yayınları alma Hızla değişen aktif iletim / iki bekleme giden kanallar arasında frekansı için - A / B anahtarı mevcut - 5W yüksek iletim gücü - Frekans aralığı: 400Mhz ~ 471Mhz - İletim...

4. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? devam
  5. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? yükseltme+alt koruma+discoverer atr lastik Ankarada yapıldı ayrıntılı fotolar arkadaşda kaldı fotolarla birlikte bilgileri ekleyeceğim..

6. mirali

Vx100 - Modifiyeli - Modifiyesiz Hangisi?

Ynt: Vx100 - Modifiyeli - Modifiyesiz Hangisi? vx 100 lerde yükseltme sadece kitlemi yapılabiliyor..? bir yerde okumuşdum forumda ama bulamadım.. birde arka off road tamponun fiyatını bilen var mı..

7. mirali

Vx100 - Modifiyeli - Modifiyesiz Hangisi?

yeni kasa grand vitara 2.0 dan toyotaya lc'a geçmek için şeytan parmaklıyor.. seçim yapamadım bilgisi olanların ilgisine lütfen.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-land-cruiser-vx-100-cok-temiz/detay...
  8. mirali

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: Wouxun 689'e Yardım.. hocam ürünü sattım iyi bir ürün derken ne önerirsiniz??
  9. mirali

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: Wouxun 689'e Yardım.. cevaplarınız için teşekkürler.. en sonunda sattık, bizde kurtulduk onlarda kurtuldu bizden.. :) dediklerinizin hepsini denedik olmadı telsiz tamircisine götürdük yok oda olmadı ypacak bişey kalmadı dedik byyy byy şimdi midland alan 42 almaya karar verdik bakalım ondan...

10. mirali

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu Ali uzun Artvin Arhavi Ankara

11. mirali

Araç Dışı DVR Kayıt Sistemi

Ynt: Araç dışı DVR kayıt sistemi dostum üstte linki verilmiş olan kamerayı paypal hesabı kullanıyosan 81$ çinden getirtebilirsin haberin olsun..
  12. mirali

Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ?

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDiS mi SsangYong Actyon Sports mu ? +1

13. mirali

Navitech-Necvox hangisi?

Aracıma multimedia sistemi almak istiyorum hem navigasyon hem tv,dvd vs..çok işlevli ama iki firma arasında seçim yapamadım tecrubesi olan,bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini belirtirlerse sevinirm.. ürünler: NAVİTECH NAV-CX 2100 NECVOX DVA 9801SZHD
  14. mirali

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: Wouxun 689'e Yardım.. hiç bir şekilde performans alamıyoruz..bu üründen alacak arkadaşlara bir daha düşünün derim aselsanın cobrasından da şaşmayın derim aynı ortamda daha 2 kat daha verimli görev yapıyor cobralar, bu cihazın tek özelliği sadece ve sadece görüntüsü...
  15. mirali

Wouxun 689'e Yardım..

Arkadaşalar av da kullanmak için bu telsizlerden(http://www.wouxun.com/Two-Way-Radio/walkie_talkie_KG-689E.htm) aldık ama görüşme mesafesi açık alanda nerdeyse 1km geçmiyor..acaba ayarları falan mı bozuk?yoksa bu cihazdan fala şeyler mi bekliyoruz..

16. mirali

Navking 300 Route66 Nasıl?

Ynt: Navking 300 Route66 Nasıl? harita iğrenç,yazılım iğrenç,güncelleme diye bişey yok,ilgi yok ,alaka yok, nav300 sakın almayın, realden aldım iade edene kadar göbeğim çatladı hatta iade değilde değişim önerdiler onuda değiştiremedim henüz, ucuz etin yahnisi denen şey bu olsa gerek almışken...
  17. mirali

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları evet yakıtta biraz can yakıyor ama bence sürüşü çok keyifli ben çok mercedes bmw gördüm iki kamyon arasında kalmış hatta çoğu kez de kurtrılmasına da şahit oldum öyle kazalarla karşılaşdım ki traji komik Allah kimseye yaşatmasın.. bence...
  18. mirali

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? aracım 2008 g.vitara 2.0 ilk sorunuz için henüz 600km yaptım lpg sistemiyle ama hiç sorun yaşamadım,geçişleri hissetmiyosunuz,teklemiyor,güç kaybı yok yani hiç farkı yok önceki haliyle.. ben teleflex taktırdım...

19. mirali

Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

Ynt: Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları anladım, iki araç taktırıcaz ürünleri sizden alırsak Ankarada montajına yönlendrebileceğiniz bir yer var mı?
  20. mirali

Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

Ynt: Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları jackson II ile arazide ve şehir içinde (Ankara) görüşme mesafesi tahmini (yada tecrubeli arkadaşlar) ne kadardır?? bu kadar paraya değmesi gerekli diye düşünüyorum,birde Ankarada nerede montaj yatırabiliriz??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri