Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.
İstanbulda ki arkadaşlar için tabiii..
Ankara da bekler bi indirim!!!
yetkililerin ilgisine ve bilgisine..
Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?
bencede ist. daha mantıklı ,bu işde tecrube çok önemli ,fiyat alırken 2 araçlık alın belki indirim yaparlar :)
mehmet beyin yerinde 3 yada 4 araca yapılmış bu yükseltme işi.konuştuğum bayan henüz seri üretim hazır parçaları olmadığını (arz ,talep meselesiyle alakalı tabiki) araca özel çalışma yaptıklarını belirtdi, fiyat da veremedi, daha detaylı...
dün teleflex T.R disbürötörü olan tunalı oto ya gittim serdar bey ilgilinde en ufak detaya kadar anlattı teşekkür ederim ilgisine ve bilgisine..
evet subap kapaklarında belli bi dönem sonra sıkıntı oluşturuyo bu tamamıyla sizin kar zarar...
Murat bey,
teleflex in disbiratör firmasıyla görüştüm yarın gidicem gelişmeler hakkında bilgi veririm umarım ikna olurum da montajı yaptırırım..
Murat bey merhaba;
bende Ankarada yaşıyorum sizin aracın 2008 modeli var bendede, aracı yeni aldım sizin gibi bende araştırma içersindeydim aynı düşünceler benimiçinde geçerli sanırım bulaşıcı bu hastalık :) burada karşılaştığımız güzel oldu...
Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım?
Teşekkürler;
sayın nkurtkaya,reis28,tolgameltem,bab-alone ve mücahit kardeşim..
daha çok bilgiye ihtiyacım olacak forumdan çok şey öğrendim biyere kaçmayın sakın ;D
bazen fazla araştırmak insanı kararsız ve yorgun kılıyor,alternatifleri değerlendirmek tabii gerekli kar,zarar,yararlılık vb..açısından ama kantarı biraz kaçırınca sıkıntıı oluyor
bumu olsun ama şunun buyu var bunun şuyu var gidiyoda gidiyo...
ve...
Arhaviliyim Ankarada ikame ediyorum,kalabalık bi aile olduğumuz için büyük bi araç olsun istemişdim memleket özlemi çok olur bizde mesafede uzun o açıdan diğer zamanlarda Ankara civarın ava gidiyorum fazla olmasada normal araçların yol almayacağı...
merhabalar arkadaşalar ;
50.000 bin lik bi bütcem var 10 yılda ancak biriktirdim benim için harcaması gerçekten zor
ben disco2 diyorum aklımca h.sonları ve kardenizliyim köy yolları için, prof bi offroad cu olamam sanırım
karar veremedim işi bilene sor demişler yardımcı olursanız sevinirim...