Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Satılık Fırsat Ürünleri

Ynt: Satılık Fırsat Ürünleri Güzel sözlerin için teşekkürler Özay kardeşim....... Henüz fırsat bulamadım o taraflara gelmek için.......Bu yıl geçmeden belki fırsat çıkar.......Gelmeden önce mesaj atarım....... Softshel satıldı satılacak......ilgilenen bir arkadaş var......Kayak pantolonu işini...

2. tommycan

Satılık Fırsat Ürünleri

Ynt: Satılık Fırsat Ürünleri Kanyon ürünleri için: 1.68 boy için kollar ve paça boyu uzun gelebilir.....Kilo için sorun olmayacaktır.....Softshell pantolon zaten esnek bir kumaşa sahip... Kayak pantolonu da zaten yapısı gereği içinde bir miktar durgun hava kalması için vücudu sarmayan, biraz...
  3. tommycan

Satılık Fırsat Ürünleri

FIRSAT KÖŞESİ: Aşağıdaki malzemeler satııktır......(şehir dışı kargo alıcıya aittir) 1) CAMPİNGAZ LUMOSTAR C 270 gazlı lüks lambası: birkaç kampta kullanıldı....Bir başka modeli mevcut olduğundan satılıktır....50 TL (tüp dahil değildir)...

4. tommycan

Biolite Kamp Ocağı

Ynt: Biolite Kamp Ocağı Telefonu şarj ederken bir taraftan da 8 adet yumurtayı 5 dk da haşladı......:)
  5. tommycan

Garmin Gps 62 S

GARMİN 62S GPS CİHAZI: Ürün sıfırdır, deneme amaçlı pil takılarak çalıştırılmış ve topografik Türkiye haritası yüklenmiştir. 900 TL

6. tommycan

Biolite Kamp Ocağı

Ynt: Biolite Kamp Ocağı Aynen öyle...şarj uzun sürdü ama haftasonu satın alan arkadaşım uludag kampına getirdi ve iki saat içinde % 70 tel.i şarj etti

7. tommycan

Biolite Kamp Ocağı

Ynt: Biolite Kamp Ocağı SATILMIŞTIR
  8. tommycan

Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790G Bot

Ynt: Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790g Bot Adanada hilal av var onlar da satıyor...bir sorun.....
  9. tommycan

Ynt: Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790g Bot http://istanbulav.com/rocky_790g_bot__amerikan_mali_.html Bu bottan mı arıyorsunuz..........:)))))) Çok aramayın yahu......burada varmış işte.....ne bulunmaz hint botuymuş yahu..........:))))

10. tommycan

Ynt: Kutusunda Sıfır Gore-tex Vibram Tabanlı Belleville 790g Bot İlan 30 Aralık 2010 tarihinde yayınlanmış.........Hala durma olasılığı nedir acaba...............Sahibi naftalinleyip sandığa saklamış olabilir, veya turşusunu kurmuştur........:))))

11. tommycan

Kamp Ocağı Seçimi

Bazı dağlarda 2000 mt. üzerinde çalı-çırpı odun vs. bulmak zorlaşıyor...Ben o yüzden satıyorum.... aslında açıkta ateş yakmanın yasak veya riskli olduğu yerler için çok ideal bir ürün biolite kamp ocağı.... çok az bir tahta parçası veya çalı-çırpı ile 3-4 dk içinde 1lt suyu kaynatıyor...
  12. tommycan

Kamp Ocağı Seçimi

Biolite Kamp ocağı bende var ..... Üstelik satılık.......sormak istediğiniz bir şey varsa sorun (deneme amaçlı iki defa kullandım...ama irtifa dağcılığı daha ağır bastığından gereksiz olduğuna karar verdim...satma nedenim yerine başka dağcılık malzemesi almaktır satılmazsa da rafta durur. )

13. tommycan

Biolite Kamp Ocağı

Türkiye de tek (sanirim).biolite camp stove .çalı-cirpi ve tahta parçası gibi orman ürünleri ile yanıyor.. (gaz tüp ve benzine ihtiyaç yok) 1 lt suyu 3-4 dk da kaynatiyor. ayni anda üzerindeki termal jeneratör ile cep tel. fotoğraf makinası dizüstü bilg. tablet gibi cihazları usb çıkışı ile şarj...
  14. tommycan

Kamp Ocağı Seçimi

Aynısı arkadaşımda var... kış kampında kullandık...diğer markalı benzin ocaklarından çok da bir farkı yok.ama ilginç olan aynı yakıtı kullanmamiza rağmen bu ocagin suyu 30 saniye kadar geç kaynatmasi oldu....
  15. tommycan

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır Hoşgeldiniz o halde wave hnm...isim olmayınca içgüdüsel olarak sizi erkek algiladim sanirim...ilk faaliyet tercihinizin kaçkar olması (yayla değil dağ tırmanış kastediyorum) hatalı bence...murat hoca kim...biz tanır miyiz...murat öz' u kastetmiyorsunuz galiba...kackara hiç...

16. tommycan

Kamp Ocağı Seçimi

Kore malı KOVEA multifuel ocağın (benzin +tüp) birebir Çin malı çakması........İnternette freeshipping 50 Dolar civarıydı..... işinizi görür ama uzun vadede yedek parça sorunu olacaktır.....conta pompa boru vs. gibi.......mümkün olduğu kadar kerosen veya saatçi benzini hegzan (hexan)...
  17. tommycan

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır Hasan hocam teşekkürler çadırı güzel övmüşsün......Kendisi de buna memnun olacaktır..... Murat hocamın çadır da gözümün kaldığı çadırlardandır.....TNF ve 25 çadırım olmasa direk alacağım çadırdır. (vector equilibrium= okuyanın aklına takılmasın bu v e harfleri de ne...
  18. tommycan

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır Tabi ki husky.... ;D

19. tommycan

Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Hasan im kime guvenmisiz yaaa....2014 yazında kar amacı gütmeden bir grubu alıp çıkarmak şart oldu....
  20. tommycan

Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013)

Ynt: Sakarya,ayyıldız Dyg Ve Esg,ağrı Zirve Yollarında (17,24/ağustos/2013) Ateist olduğunu açıkça belirten Peter çok çok insan çıktı arkadaş ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri