Arama sonuçlarınız

1. ufuk

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Yolcu yolunda gerek değil mi? ;)

2. ufuk

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) 01- Mustafa Coşkun (1 kişilik ödeme yapıldı) Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü 02- Sevgi Budak Coşkun (1 kişilik ödeme yapıldı) Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü 03- Şeref Şen +1 04- Sedat Açıl (1 kişilik ödeme yapıldı)...
  3. ufuk

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Arkadaşlar merhaba, Organizasyona gelmek isteyipte kontenjanın dolu oluşu sebebi ile gelemeyen arkadaşlarımız mevcut. Eğer yeterli katılım sağlanırsa ek araç tahsis edilecektir. Katılamak isteyen arkadaşlar listeye...

4. ufuk

Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı Sedat hocam tebrikler gurur verici...
  5. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz? Kevin Hogan Yakamoz Yayınevi Hazır Olun! Düşünme biçiminizi, iş hayatınızı, aileniz ve dostlarınızla iletişim kurma yönteminizi, yani hayatınızı değiştirecek bir kitapla karşı karşıyasınız. Satış...

6. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Sözlü Dövüş Kibarca İkna Sanatı George J. Thompson KORİDOR YAYINCILIK Ne kadar sıklıkla kendinizi yanlış anlaşılmış, hayal kırıklığına uğramış ve bir tartışmanın kaybeden tarafında buluyorsunuz? Zaman zaman mı? Çoğu zaman mı? Her zaman mı? Eğer yaşamınızdaki...

7. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Tamam ;)
  8. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? En parlak zihinlerin en parlak ve en komik sözlerini bir araya getiren ve onları ‘hırs'tan ‘endişe'ye (ya da ‘enginar'dan ‘pencere'ye)dek 399 ayrı başlık altında düzenleyen,gerçekten iyi bir aforizma kitabı:hayatın(çocuğunuzun balığının ölümünden,kuantum teorisi'ne...
  9. ufuk

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) 01- Mustafa Coşkun 02- Sevgi Budak Coşkun 03- Şeref Şen +1 04- Sedat Açıl 05- Mehmet Ali Yücesan 06- Sami sayin+1 07- Esra Akeroğlu 08- Erdal Şahin(Telpa) 09-Muhammet Coşkun(telpa) 10- Nilsun Şahin+Kenan Doğan (Tofaş...

10. ufuk

Arkadaşımız Ufuk Sarnık'ın (ufuk) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Ufuk Sarnık'ın (ufuk) Doğum Günü Kutlu olsun Tüm dostlarım, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

11. ufuk

Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Duyurusu (04 Nisan 2010)

Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Duyurusu (04 Nisan 2010) Katılım Listesi 1- Berk (Berksito) & Seda 2- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3- Ufuk SARNIK (ufuk) pasta isterim ;)
  12. ufuk

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Ynt: 20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı yakında isteyen üyelerimize derneğimizde navigasyon eğitimi verilecektir. şimdiden bu müjdeyi vereyim. hazırlıklarımız devam ediyor. en kısa zamanda üyelerimize haber vereceğiz ;)

13. ufuk

20 Şubat 2010 Tarihli Haber Türk Gazetesinde Geocaching İle İlgili Çıkan Yazı

Merhaba 20 Şubat 2010 Cumartesi tarihli HABER TÜRK gazetesinde Geocaching ile ilgili çıkan röportajımızı bilgilerinize sunarız.
  14. ufuk

Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir 4. ''Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi'' Duyurusu (12 Eylül 2009) bu gezimizi her sene ramazan ayında yapıyoruz. buradan tüm ayrıntılar duyuruluyor. bekleriz ;)
  15. ufuk

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Merkez Mah. Atatürk Cad. No:28 / KOCASİNAN Yenibosna'dan Dereyolu minübüslerine binip, Kocasinan itfaiye okulunda ineceğim dediğinizde sizi indirirler.

16. ufuk

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi ders saati, fotoğrafınız ve kimliğinizle beraber orada olmanız yeterli ;)
  17. ufuk

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Arkadaşlar merhaba Gönüllü İtfaiyecilik" kapsamında yapılan İtfaiye gönüllüsü eğitiminin 2.dönemi 20-21-27-28 Şubat 2010 tarihlerinde 09.30- 16.30 saatleri arasında, Mahmutbey yolu Atatürk Caddesi, No:29 Kocasinan - Bahçelievler / İSTANBUL...
  18. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? 'Böl ve Yut!' 4 yıl 80 küsur program, ve işte 4. kitap. Kendini Batıya adamış bazı medya mensuplarının deyişile skandal program, onbinleri aşan destek postalarına bakılırsa gerçeklerin aynası SINIRLAR ARASINDA mayıs 2008'de tam 4. yıldönümünde yayından kaldırıldı...

19. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Hangi Dünya Düzeni ? Bu kitap gençler için hazırlandı. Hani bilgiyi hap gibi yutmak isteyen, kitap okuma alışkanlığı 50 yıllık politikalarla yok edilen kardeşlerime, okumaya araştırmaya başlangıç olsun, heves aşılasın umuduyla ART (Avrasya TV) de yayınlanan Dünya...
  20. ufuk

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) Arkadaşlar merhaba Bu etkinliğimizde haberleşmeyi PMR telsizler ile 5. kanaldan sağlayacağız. Dileyen arkadaşlar cihazlarını getirebilir. bilginize.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri