Arama sonuçlarınız

1. ufuk

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45416.new;boardseen#new ;)

2. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009) KaYdim var nasıl olsa ben geliyorum :p
  3. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (27 Aralık 2009) 1- Zeynep Esra Tez (penguen) 2- Yavuz Selimoğlu (degobar) 3- Emine Demir 4- Uğur Poyraz (lucky) 5- Tuba Demir 6- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 7- Esra Zeynep Karaman 8- Ali...

4. ufuk

Bu Nasıl Birşey?

Ynt: Bu Nasıl Birşey? Arkadaşlar Bu sistemde fan yok. ben bu sistemi kendi aracımda da kullandım. Karbon yada aleminyum tüp içine yerleştirilmiş açık hava filitresi. Aerodinamik yapıdan dolayı biraz farklı ses çıkartıyor... Sizlere gerçek bilgi vermeye çalışıyoruz. Bilmediğimiz konu...
  5. ufuk

Bu Nasıl Birşey?

Ynt: Bu Nasıl Birşey? O zaman şöyle izah edeyim "Karbon kaplı açık hava filitresi" ;)

6. ufuk

Bu Nasıl Birşey?

Ynt: Bu nasıl birşey? Sadece açık hava filitresi... Aracınıza biraz beygir, birazda tork ekler (3-5 beygir) ucunu soğuk hava alsın diye kaputun dışına çıkartmışlar ;)

7. ufuk

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fikirlerinize saygı duyarım...
  8. ufuk

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kıssadan, Hisse... Çok güzel anlatmışsınız
  9. ufuk

Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor?

Ynt: Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor? "OD/OFF" ışığı yanınca devre dışıdır ;) Sönük halde kullanmanızın durumunda ani hızlanma ve tork gerektiğinde tam gaz yaparak sistemi biraz gecikmeylede olsa devreye de alabilirsiniz.

10. ufuk

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ;)

11. ufuk

Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor?

Ynt: Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor? Overdrive düğmesidir. O/D off tuşu en üst vitesi kapatır. Ancak tam olarak vites küçültmek gibi değil programı. Örneğin yokuş çıkıyorum 4 . viteste. Benim araba 4 vites otomatik zaten. Eğer o/d off a basarsam devir artıyor bariz...
  12. ufuk

Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Cami, Sinegog, Kilise derken yakında hep beraber Dori me interimo Adapare Dori me Ameno Ameno Latire Latiremo Dori me Ameno Omenare imperavi ameno Dimire, dimire matiro Matiremo, ameno... ;D ;D ;D ;D ;D

13. ufuk

İstanbul Arkeoloji Müzesi

Ynt: İstanbul Arkeoloji Müzesi Eğer Arkeoloji müzesine gidebilirseniz, size gerekli tüm kitapları ve kaynakları bulabilirsiniz. ;)
  14. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Demek ki ne yapmak lazımmış? Formu sürekli takip etmek lazımmış ;)
  15. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009) Benden bu kadar... şimdi sıra geri kalan dostlarda ;)

16. ufuk

Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (06 Aralık 2009)
  17. ufuk

18. ufuk

19. ufuk

20. ufuk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR