Arama sonuçlarınız

1. ufuk

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Katılımcı Listesi: 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur) (belki +1) 5- ufuk (Ufuk SARNIK)

2. ufuk

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) YAŞASIN CUMHURİYET Arkadaşlar eve yeni girdim 651 kare fotoğraf çekmişim ;D ;D Hepsini bir elden geçirip ekleyeceğim biraz zaman Bu arada beni motorunda misafir eden UFUKK abime teşekkür ederim Ayrıca katılan tüm dostlara...
  3. ufuk

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Merhaba Aramıza katılmak için geç kalmış değilsiniz. önümüzde daha büyük proje ve organizasyonlarımız var mutlaka biri sizin içindir. ;) Hoşgeldiniz....

4. ufuk

Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü Bir Yalova'lı olarak defalarca gitmeme rağmen doyamıyorum oralara . Paylaşımıznız için teşekkürler.
  5. ufuk

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Bence katılmak isteyen arkadaşlar için eşsiz bir fırsat ;)

6. ufuk

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Listesi 1- Koza Yardımcı..............Honda Civic 2- Mert Kiğılı....................LR Disco 3- Esra Akeroğlu .............Renault Megane sv 4- Mustafa Eraslan............Wolkswagen Beetle 1303s 5- Ufuk...

7. ufuk

İleride Arkana Bakıp Keşke Demek İstemiyorsan...

Ynt: İleride Arkana Bakıp Keşke Demek İstemiyorsan... sizce önemi var mı? ;)
  8. ufuk

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Meteorolojik bilgi her şey yolunda biyor... ;) :D
  9. ufuk

İleride Arkana Bakıp Keşke Demek İstemiyorsan...

İleride Arkana Bakıp Keşke Demek İstemiyorsan... 1- EŞİNİ DOĞRU SEÇ Doğru eş, uzun zaman flört ettiğin kişi değildir. Önemli olan kısa zamanda da olsa fikirlerinin uyuştuğu, Yaşam tarzlarınızın benzediği, Espiri anlayışının yakın olduğu, Zor zamanlarında hep yanında olacağını bildiğin...

10. ufuk

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) geleceğine sevindim ;)

11. ufuk

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Bu akşam A2 için kursa yazılacağım ;)
  12. ufuk

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Seda'nın affına sığınarak ben cevap vereyim ;) Motor Tipi : 4-zamanlı, DOHC, karbüratörlü, 1-silindir Sübaplar : 4, silindir başına Soğutma sistemi : Sıvı soğutmalı Silindir hacmi : 398 cm3 Sıkıştırma oranı : 11,3 : 1 Maksimum güç : 40 hp / 7600 dd Maksimum tork ...

13. ufuk

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Haklısın abi... ;) :D :D
  14. ufuk

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? İstanbul hep verimli ve iştahlı bir hikâyeler, anılar ve hayatlar kaynağı... Bünyesinde o kadar çok hayat biriktirmiş, onları öyle şekillendirmiş ki bir türlü tükenmiyor. Haldun Hürel bu kaynaktan derlediklerini paylaşmaya devam ediyor. Birbirinden bağımsız görünen...
  15. ufuk

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Sosyete doğa sporcuları bunlar Uğur abim. ;D ;D ;D Akşam çadırda yatarken üşümek bile zevkli... ;)

16. ufuk

Çanakkale Kamp Alanları

Ynt: Çanakkale Kamp Alanları Kamil abim benim... ;)
  17. ufuk

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Katılımcı Listesi : ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) KARAVAN: 01- PANSİYON: 01-...
  18. ufuk

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) face geliyor mu peki? ;D ;D ;D

19. ufuk

Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009) Buyrun buda meteroloji ;)
  20. ufuk

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 - Ödeme Yapıldı 02- Uğur Kalaycı (jeep34) + 1 - Ödeme Yapıldı 03- Mustafa Kemik (MK51) + 1 - Ödeme Yapıldı 04- Mert Kiğılı (Deep) - Ödeme Yapıldı 05- Emine Şeçeroviç (BamBina) - Ödeme Yapıldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri