Arama sonuçlarınız

1. N

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) Tam arşivlik bilgiler.

2. N

XL-7 önerisi

Ynt: XL-7 önerisi Eksik olmayın. Size de keyifli sürüşler dilerim. Trakya bir başka güzel özledim valla... ;)
  3. N

Kış Dönemi Dalış Kursları

Ynt: Kış Dönemi Dalış Kursları Teşekkürler...

4. N

hata nerede ...

Ynt: hata nerede ... Takibe devam.Ne demişler 'Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok' derler ya... Biz de bu hatalara bakarak ders alalım.
  5. N

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. Fiyatların akıl izanla açıklanır yanı yok.

6. N

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

Hayırlı satışlar. Günlüğünüzü takip etmiştim. Hayırlı satışlar...

7. N

www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü

Ynt: www.Boloff.com | Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü takip edelim ...
  8. N

Kış Dönemi Dalış Kursları

Ynt: Kış Dönemi Dalış Kursları Ben Bolu'ya yeni taşındım.İki yıldız bröveliyim. Kocaeli yakın burası dalış hizmeti de veriyor mu ? Nerede?...
  9. N

hata nerede ...

Ynt: hata nerede ... Anlık olaylar hızlı düşünme ,çabuk karar verme ve en önemlisi tecrübe... Ben her iki videoyu da defalarca izledim. Yorumları da okudum. Gerçekten aklı başında yazanlar var. Mesela ikinci videoda bir yorum çok hoşuma gitti. Niye insanlar marka ve modele takılıp kalıyorlar...

10. N

hata nerede ...

Ynt: hata nerede ... Yanlış anlaşılma olmasın lütfen ben hata nerede derken herhangi bir art niyet olmadan soruyorum . Yani burada yapılan hataya bakarak kendimizi geliştirmek va aynı hatalara düşmemek açısından ders almak önemli bence. Hata sürücü hatası ise nedir , bu durumda ne yapmak...

11. N

hata nerede ...

Selamlar kiminle konuşsam aynı konuyu açıyor. Sonra tabi söz ucundan acıcık arazideki yeterliliğe geliyor. Youtube'da 'pajero' yazınca ilk çıkan video bu ... Pajero kullanıcıları ne düşünüyorsunuz? Hata nerede?... http://www.youtube.com/watch?v=_YQlXwJ7mr4
  12. N

ARAZİ = PAJERO

Ynt: ARAZİ = PAJERO Yanılmıyorsam bu yeni kasa 3.2 did ...Ben de bunların arazi kabiliyetlerini merak ediyorum...Bu tek video çarpıcı ama ben genel anlamda bilgi istiyorum. Adamlarda yaptıktan sonra arkasından gelen masrafları karşılayacak maddi güç var demek ki ...

13. N

İki Tır Dolusu Dizel Toyota Satılıkmış

Alanlar iyi günlerde kullansınlar inşallah...
  14. N

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. öyle demeyin ama uygun fiyata olanlar da var : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-hastalik-dolayindan-satilik-vitara-74039913/detay yürürü iyiymiş arkadaşlar Allah'tan acil satılık fiyatı ondan...
  15. N

1989 model otomatik pajero hk. bilgi

Ynt: 1989 model otomatik pajero hk. bilgi konuyu geç gördüm alış veriş bitti mi bişmiyorum hayırlı olsun inşallah. Pajerolar rüştünü ispatlamış araçlar. Söz konusu aracı bilmiyorum ama kesinlikle baktırmadan alma ve yaşına göre bence ufak tefek de olsa masraf çıkar derim. Vasıta konusunda...

16. N

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. Kesinlikle katılıyorum . Son 3 aydır XL-7 2.0 dizel bakıyorum. İnanın ilk baktığımdan beri fiyatlar tamamen artıyor. Hani ikinci elde düşme falan olur hak getire... Hele bir de pazarlık yaptığım 300-500 için almadığım bir araç...
  17. N

Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai Aracınız diri ve güzel duruyor. Ellerinize sağlık...
  18. N

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai hımm araç satıldı herhalde ... Alana da satana da hayırlı olsun...

19. N

Ynt: Satılık veya Takaslı 1995 Model Samurai araç duruyor mu satıldı mı?
  20. N

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

Kusura bakmayın tam anlayamadım bahsettiğiniz fiyata şu an üzerinde olan ve çıkardığınız lastikler ikisi bir arada dahil mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri