Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Offroad Donanımlı 1999 5 Kapı Suzuki Becce Yüksetme
Araç hali hazırda bindiğim ve kullandığım bir araç . Satma için en önemli ve belki de tek nedenim bir önce kullandığım Toyota'nın genişliğinden sonra bana biraz küçük gelmesi. Fiyat olarak 25 bin olarak düşünüyorum.
Ynt: Pajero 3.2 Did Dpf Dizel Partikülfiltresi İptali Ve Chip Tuning
Peki ilk mesajınızda bu sistemin ipali sonrası yazılım yenilendiğinden bahsettiniz. Bu servis problemi doğurmuyor mu?
Bu arada başka bir başlıkta benim önceki mesajımda yazmış olduğunuz EGR ile ilgili yazınızı da gördüm. Benim...
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
Evet bence de görerek yapılan bir işlem galiba. Çırpma benzeri...Ama özellikle nişan alma oldukça zor olmalı. Suyun kırılma indeksi farklı olduğu için...
Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya
Kusura bakmayın bilenlere bir sorum olacak. Ok,yay ile balık avı da yapılabiliniyormuş ; tam olarak nasıl bir teknik ile yapılıyor ? Avlayacağımız balığı görmek şart galiba ayrıca ama atılan ok suyun mukavemet gücüyle kaç metreye kadar aktif işliyor ...
Ynt: 1999 Model Orjinal Yükseltme 5 Kapı Vitara
Soran arkadaşlarımız için belirteyim ; son fotolarda da görüldüğü gibi aracımı aktif ve sorunsuz kullanıyorum.
Benim satma düşüncemdeki en büyük sebeb ailemin ,ellerinizden öperler, üç çocuklu geniş bir aile olması. 5 kapı bile olsa dar geldiği...
1999 model sorunsuz aracım satılıktır.
3 inch becce yapımı extreme kit
döküm kovan
MT lastik
manual hubs
trigger kayışı yeni değişti.
fren balataları 6 ay önce yenilendi.
aracın diff yağları, motor yağları , radyatör suyu kısacası yapılacak herşeyi yeni yapıldı.
moonvizör,
ön ve arka özel yapım...
Ynt: pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning
Yanlışım varsa lütfen düzeltin bu sorun EGR filtre sorunu galiba 2004 yada 2005 yılına kadar olanlarda vardı yanılmıyorsam. Daha sonrakilerde sorun düzeltildi diye hatırlıyorum ama başka türlü de olabilir!??
Ynt: araç hakkında bilgi acil
As. Öncelikli olarak hayırlı olsun inşallah derim. Araba benim de gözüme çarpmıştı. Benim şu an başka planlarım olduğu için sadece baktım....
Bence pazarlığı sıkı yapık . Galeri bu fiyat diyorsa kesin biraz daha iner. İnşallah hayalinize göre olur. Bu arada eğer...
Ynt: Bu iki araç için yorumlarınız ne olur?
58 tabi ki çok. 1999-2003 arası (ki aradaki yıllarda kasa aynı kasa. eğer temiz ise önemli olan odur) araçlar geçen sene 40-45 arasıydı. Hatta Kıvanç isimli bir arkadaşın arabasını çok hayal etmiştim oldukça temizdi ama elde nakit olmayınca olmadı...
Ynt: bu vx100 ü bileniniz var mı?
Yükseltme haricindeki diğer ekipmanlar derken ???
Aracın kendi orjinal karoseri üzerinde mi oynanmış onu mu kastediyorsunuz ? Yoksa tampon , tavan sepeti , tavan farlar vs gibi şeyleri mi kastediyorusun?