Arama sonuçlarınız

1. N

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Allah razı olsun. Allah herkese daha iyilerini versin inşalllah. Mehmet Hocam sizde ki ismi de pek hoşmuş. ;D Kaç leşi var bizim Ayıboğan Hüdaverdi'nin? :D Kendinize iyi bakın.

2. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi İlk aracım ve ilk gezim . Bana yardımı dokunan herkese teşekkür ederim... Mehmet Bey size de Allah inşallah daha iyilerini verir kalın sağlıcakla... Arkadaşlar nazara inanan birisi olarak uyarayım bakarken ''maşallah'' demeyi unutmayalım lütfen ;D
  3. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi doğa uyanıyor...

4. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi eee araç güzel , hava güzel , ortam güzel benim delikanlıların keyfi yerinde maşallah ; ha bir de kendilerini görmesek te herhalde 'kuyruklu maden suyu kaplumbağaları' da güzeldir ;D
  5. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Tabi işin olmazsa olmaz ''yiyenbilir '' kısmı

6. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Evet şimdiki zaman çocukları oynamak için yer bulamıyor diyenler nerde? İşte benimkilere yürüyen oyun parkı isteyen çocuğunu kapsın gelsin.

7. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi .
  8. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Neyse az gittik uz gittik dere tepe düz gittik sonunda Çepni'nin Pamukkalesine geldik. Burada da aynı Pamukkale gibi oluşmuş doğa harikası bir yer var. Bolu'ya yolu düşenlerin mutlaka görmelerini tavsiye ediyorum. Su içeriğine göre şekillenen kayalar...
  9. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Yolda önümüz kesen ağacın üzerinden gidelim diye ben tutturdum ama Hanım olmaz buralarda kalırız dönelim dedi. Ben de napayım hanım sözüne uydum ve hanım sözüne uymanın mükafatını gördüm düzlüğe ulaştım. Tabii düzde benden mutlusu yok :D En son resim de...

10. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Başladık yola...Geldik bir orman başına: Bu arada bizim ufaklıkta uyandı Yol boyunca şaşkın şaşkın bakındı ne olduğunu anlamaya çalıştı ; ama sonunda o da dizel motorun sesine uydu 'ıııııın' diye tempo tutu... :)

11. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Malesef ilk arazi aracım olacağından Bülent Beyle aracı getiriken heyecandan foto çekmeyi unutmuştum . İlk resimler bugünkü geziden . Napam idare ediverin gari... İşte ilk gezimiz başlıyor. Ben nöbetteyken iki gündür çocuklar HÜDAVERDİ'yi sorup...
  12. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Akşama piyangodan çıkan nöbetim olduğundan :-\ malesef yolda arazi çamur yapamadık direk eve geldik. Sağolsun Kadir Usta şöyle bir iki elden geçirecekleri yokladı ve bu pazar geziye hazırlndık . Ama o da ne bana piyango yine vurdu ve bir arkadaşın ricasını...

13. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Bolu'ya geldikten sonra ''camouflage'' nikli İlhami Beyin 'de önerisiyle , ki kendisine bana verdiği destek için sonsuz teşekkürler,aracın adını HÜDAVERDİ koydum. Allah verdi Allah utandırmasın dedik ve hikayemize başladık... Ankara'da noter alım satımı...
  14. N

Eveeet arkadaşlar uzun bir süredir bu işleri yancı olarak takip etmekteyken şans eseri ''toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... '' topiği altında Mehmet Bey'in ''06kalıpçı57'' aracını gördüm. Bir anda içime bir şeylerin aktığını hissettim. İlk önce özelden mesaj atarak ve daha sonra...
  15. N

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı takip diyelim yeni arazi aracı almış birisi olarak Bolu için kulaklarımız dört açalım ;)

16. N

24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ

Ynt: 24 VOLT ÇIKMA WEBASTO AKREP MODELİ takip
  17. N

Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı?

Ynt: Burada Balık mı Yoksa Dalgıç mı Şanslı? Tamamen fizyolojik bir olay. sırrı tam çözülememiş(zaten videoda da bahsediliyor.) Balık tonik kasılma ile hareketsiz kalıyor. Bu arada her cinste de meydana gelmiyor. Ama şu bir gerçek ki ilgili sayfa köpekbalıkları korunması içn olan bir düşünceye...
  18. N

toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ...

Ynt: toyota land cruiser hj60 hakkında bilgi lütfen ... Arkadaşlar aracı Mehmet Bey'den bugün aldım. Hem kendisine hem bana hayırlı olmasını dilerim. İlk izlenimim araç yaşına göre iyi durumda olan bir araç , bugünkü Ankara-Bolu arası yol güzergahında asfalt sürüşü oldukça keyifliydi. Bu yaş ve...

19. N

Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış

Ynt: Toyota Prado 2010 , 43 derece tırmanış hocam yediğiniz içtiğiniz sizin olsun görüntü isteriz biz :D
  20. N

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum İnşallah aradığını bulursun. İşin doğrusu ben de bakıyorum , buluabilirsem güzel bir araç ....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR