Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Tanıdığım ve çevremde ki tüm karavancılar hepsi geçen sene kasım ve aralık aylarında Ankara Sigorta'ya geçmişti. Çevremde Kasım 2015 e kadar sigortasını yeniliyecek kimse pek yok. O yüzden son fiyatlardan heberimiz yok. Dikkat ederseniz sigorta...
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Buradan anlaşılıyor ki karavancılar kaza yapmamaya dikkat edecek. Ufak kazaları da cebinden öderse daha avantajlı. Eğer ufak da olsa hasarı olursa 2000 TL gibi primlerle karşılaşması ihtimal.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Ben yapılı almıştım. Ama anladığım kadarıyla ince siyah matlardan var. Hem esnek olmasından dolayı her yere uyuyor. Hem de fazla kalınlık oluşturmamış.
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5
Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çalışmalarınız da kolay gelsin.
Benim T4 karavanda arkada çekyat şeklinde ikili orjinal vw koltuğu var. Emniyet kemeri ve kafalıkları da mevcut. Muayene zamanı emniyet kemerini aradan alta saklayıp...
Ynt: Türkiye Karavan Fuarı
Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Rüyasında tabii :) ;D
Fuarcılık ciddi maaliyetli iş. Türkiye'de bunu kaldırabilecek ne karavan üreticisi var (Zaten topu topu 9 - 10 taneler) ne de talebi karşılayacak müşteri potansiyeli var. Doğa ve av fuarıyla birleşik...
Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Ankara da Hikmet Usta var. T4 ve T5 ler için tavan kalıbı çıkarmış, pop up tavan üretiyor. Oldukça da başarılı gözüküyor. İrtibata geçilse belki T2 için de kalıp çıkartır.