Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet)
Teşekkürler Kadir Bey. Eski günleri hatırlattın bana :) Güzel ve keyifli bir araçtı. Süratli ve konforlu değildi ama Jeep gibi her yola giriyordu. Altı yüksekti. Akslar arası kısaydı. Yeni çoğu araç gibi patinaja da düşmüyordu.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
Aracımda oluşan bir arıza sebebiyle ben maalesef katılamıyorum. Gidenlere bol eğlenceli, keyifli bir kamp dilerim.
1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah
2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah
3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah
4- Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah
5- Doğukan GÜNGÖR +3 kişi - Zonguldak - Cuma aksam
6- Ali Çavdar...
Kartalkaya yolunu bilmiyorum. Ankara yönünden gelenlerin kullandığı yol. Ankaralılar daha iyi bilgi verir.
İstanbul'dan Çamlıca Gişeleri'nden Anadolu Otobanı'na gireceksiniz. Bolu Batı gişelerinden çıkıp Bolu'ya yöneleceksiniz.Bolu -Seben yolundan devam edeceksiniz. Gölcük Milli Park kapısı önünden geçerken kilometrenizi kontrol edin. 12,5 km sonra...
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
Beğeni için teşekkürler.
Yolunuz Bursa'ya düşerse Saitabat Şelalesine gitmek çok kolay. Kent merkezinden sadece 20 km
Sağol dostum :)
Saitabat Şelalesini de gezdikten sonra İstanbul'a dönüş yolculuğuna geçtik. Akşam Maltepe Grubu'nun Maltepe buluşmasına yetiştik :)
3. gün sabahı kahvaltımızı karavanda yaptıktan sonra İrem birikmiş bulaşıklarımızı park içinde ki çeşmede yıkadı. Sonra Cumalıkızık'ı gezmek üzere yola koyulduk.
Sarıalanda 'da Palabıyık Cemal'in yeri 40 yıldır meşhur. Etlerinden yine memnun kaldık. Cemal Dayı bu yaz vefat etmiş. Artık oğulları işletiyor. Sarıalan'dan sonra dönüşe devam ettik. Karavanımıza atlayıp daha yakın olan Bursa Kültür Park'a...
Beceren Hotel & Cafe'de ve önünde. İrem ilk kez Uludağ'a çıktığı için çok memnun kaldı. Mutlu oldu.
Son 2 resim dönüşde Sarıalan'da
Evet Gültekin, bu kış böyle oldu. Bunda bu kış başında yaptırdığım eberspacher montajının da etkisi var.
Beğenilerin için ben teşekkür ederim Yücel.
Teleferikten manzara fotoğraflarına devam
Ynt: Akyaka'da Haftasonu
Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz. Güney Ege'de oturmanın avantajı bu işte. Hafta sonu kaçamakları anca bizim yaz tatilinde gidebildiğimiz yerler :)