Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )
Şubat'ın 3,4,5 inde yıllık izinimden 3 gün kullanıp, kızımı da alıp Bursa'ya gittim. Sömestir tatilinin de böylece değerlendirmiş olduk. Salı sabahı yola düştük. Eskihisar - Topçular feribotunu kullanarak yolumuza devam ettik. İlk günü...
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
Zaman yaklaştıkça heyecanım arttı :) Bolu Seben yolu da açıkmış. Zincirsiz çıkılabilir durumda imiş. Son 5 km lik tali yolda zincir gerekebilir.
Sizin de başınız sağolsun. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
Aleykümselam abi.Selamlarınızı ilettim.
Bilgilendirme için sağol abi. Ben de daha gezginvari bir nick koyayım dedim ama aslanahmet de üzerime yapıştı. Hakan deyince...
Ynt: Kim Nerede?
Beyaz Güvercin ve ben salı, çarşamba ve perşembe Bursa'da olacak. Büyük ihtimalle akşamları Misi kamp alanında olacağız. Bursalı dostlarımıza denk geliriz inşallah.
Teşekkürler Mehmet Abi. Abi sen nikini mi değiştirdin? Değiştirmek mümkün değil diye biliyordum.
Sağol Yücel. Ben de annemi geçen sene aynı hastalıktan 4 aylık zor bir sürecin sonunda kaybettim. Zorluğunu bilirim. Takdiri İlahi başka...
Babam gençliğinde de çok gezermiş. Benim hala gidemediğim yerleri gezmiş :)
Son fotoğraf Şanzelize'de
Selamlar Levent. Babam konusunda haklısın. Babam Çayırova Ziraat Okulu mezunu, ziraat teknisyenidir. TCDD Yol Bakım Müdürlüğü'nde çalışdı. Anadolu yakasında Haydarpaşa'dan Bilecik'e, Avrupa yakasında Sirkeci'den Edirne'ye - Kırklareli'ne...
Ben de çok isterdim Enver Abi. İnşallah en yakın başka bir kampda tanışırsınız... Karavanın avantajı burada işte. İçinde yedek kıyafet ve temel gıda maddeleri de varsa hiç hazırlık yapmadan kafana esince 10 dakkada çıkabiliyorsun...
Diğer fotoğrafların olduğu link
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152983869563864.1073741842.655833863&type=1&l=b4bcf058ca