Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Cadırla kamp deneyiminden sonra 2 yıldır Güney karavanın o zaman kağıt üzerinden sipariş vererek almış olduğumuz 370 Bombe karavanını kullanıyoruz. 2 yetişkin bir de köpeğimiz var. Karavanımızdan memnunuz fakat çocuğumuz artık daha az aramızda olacak. Başlıktaki karavanı...
Cok iyi noktalara temas etmissiniz. Bulasik yikanacaksa emin olun o kisimda eziyet cekersiniz ki zaten yikayamazsiniz. Bir de bu karavanlar 2 ayakla gekiyor sorun olmuyor mu?
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Birkac kez gitmisligim var ama hep ayni yoldan gitmistim. Koy ici yer yer daraliyordu. Bakalim gelecek hafta orada olmayi planliyorum rahat rahat gecerim umarim
Ankaradan giderken hangi yolu takip etmeli acaba? Ben aracımla giderken Çevre yolu çeltikçi cıkısından cıkıp gdül yolundan koy içinden geçince yaylayı takip edip gidiyorum ama karavanla nasıl olur? Bilginiz var mı ?
Ben de güney bombe kullanıyorum. Anahtarın konumu rahatsız edici geliyor bana. Bu önermiş olduğunuz ürün o tuşun yaptıgı gorevi yapıyor dogru mu anladım acaba? Bir de herhangi bir röle iş görür değil mi? Tesekkur ederim öneri için
Arkadaşlar Ankaradan manavgata gitmeyi planlıyroum. Çekme karavanım var. Sizce bu yolculuk bu mevsimde mantıklı mı? Ulaşımda dikkat etmem gereken bir konu var mı?
Bu alana on kez cadir icin gittim ama cekme karavan korkutuyor beni nedense. Yollar yer yer dar ve virajli. Celtikci tarafindan gelirken koy ici bazi yerleri zorlayici goruyorum.
Yucel Bey buraya gitmeye niyetlendim. Fakat su olayi beni yorar dusuncesi ile vazgectim. Giriste suyunuzu doldurursunuz sonrasinda damacana ile alirsiniz yaklasimi vardi.2 yada 3 gun konaklama yapacagim icin vazgectim.