Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)
En fazla sizin oraların kar yağdığındaki o ılıman havaları gibi olur :) Yani giyinmek yerine üstünüzdeki fazlalıkları çıkarabilirsiniz siz ;)
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
Çok güzel bir hsonu geçirdik. Ilık havada keyifli bir kamp oldu. Etkinlikler devam edecektir. Herkese selamlar :)
Arkadaslar, bugunden (ctesi) itibaren kampli olarak etkinlik alaninda olacaz. O yuzden bir bulusma saatine gerek yok sanirim. Sapak noktasinda Gezenbilir yazisi etkinlik alaninda flama olacak. Gorusmek dilegiyle :)
Onur bey merhaba, google maps'ten Çiftalan'a yol tarifi alın, Kemerburgaz'ın çift yolundan tali yola girdikten yaklaşık 10km sonra sağa dönün yaklaşık 1km sonra sağ yola sapın 300m sonra etkinlik alanındasınız.
Alkol konusunda herhangi bir yasağımız yok Gökmen bey, sadece forumda paylaşılan fotoğraflara yansıması konusunda bir hassasiyet var ;)
Etkinlik alanına 200m kala yol biraz zorlu binek araç için, aracınızı ana yolda bırakırsanız problem olmaz ;)
Ynt: Boracay - Filipinler - 2 Ay
Geçmiş olsun, iyi olmanıza sevindim. Ben de Manila üzerinden Puerto Galera'ya gitmiştim. Filipinler çok muhteşem bir doğaya sahip ve çok çok ucuz. Tadını çıkarın :) Boracay dalış açısından iyi midir?
Ynt: Land Rover 2013 Buluşması
Menekşe yaylası 7-8 Aralık 2013
1- Derya Turan
2- Burak Dokur
3- Ender KURUTLU
4- Nejat ve saz arkadaşları
5- Özgür Yörüker
6- İbrahim Gülay
7- Mert Kiğılı