Arama sonuçlarınız

1. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi HUDOFF ta anlaşılan artık faal olarak whatsapp ta takılıyor abi. Bizi ekarte ettiler anlaşılan HUDOFF tan :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Evet o ilandaki araç hasan abinin ki iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Abi piknik minik yapın bir organizasyon bu ara okulum şehir dışında diye pek fazla katılamıyorum zaten size bu aralar istanbuldayken bi organizasyon yapında geleyim bende samimiyetinizi özledim valla :) sizin gibi bir ekipte yok ortalıkta bi siz varsınız iPhone...

4. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Günaydınlar. Mutlu haftalar dilerim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Tamam abi ozaman iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Abi olmuyor boyle ama ya biz nasıl takip etcez sizi sonra iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. SelimKck

20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz abiler kılıçlı bana ters yav :) kılıçlı demek bir dünya yakıt demek benım gelebilmem sizinl gezebilmem için aracın arkasına romorkla varil bağlamam lazım herhalde :D
  8. SelimKck

20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz gezi planı güzel olursa varım bende tabi uzak olmaz ise :) :)
  9. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi İnşallah en kısa zamanda vizeleer biter bitmez yanınızdayım abi bu ara sınavlar fabrika deenetimleri bağ bahçe mandıra bakımları felan baya yoğunduk ama en kısa zamanda aranıza katılıcam. Gerçi bundan sonra çamurumuz olmayacak ama olsun :D

10. SelimKck

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Yav bu hudoff ne kadar hızlı kardeşim sizin hızınıza yetişemeyip butun organızasyonlarınızı gezilerinizi kaçırıyorum bıde su okul olmasa her hafta yanınızda olcamda bi türlü katılamadım bu sene aranıza en kısa zamanda sizlerle teekrar bir arada olmak istiyorum yeter...

11. SelimKck

Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014

Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014 valla çok güzel bir gün geçirmişsiniz sessiz takip yapıyorum buradan.Uzun bir ara oldu aranıza katılamıyorum bir türlü bu haftada hasan abi sağolsun aradı gel diye ama üniversite sınavlarından dolayı aranıza katılamadım üstüne bide at arabasını kalbinden...
  12. SelimKck

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Abilerim beni bile bu halde Lopez zamanı yarı yolda bırakmayın ellerinden geleni yaptıklarsa kimseyi yarı yolda bırakmazlr sizin gibi bir grup daha görmedim ben anladığım kadarıylada arkadas şakalasmayo yanlış anlamış takılmayın böyle şeylere uzun zamandır aralarına katılamıyorum ama inanın...

13. SelimKck

Sağol ayberk abi dikkatli olun fazla hasar vermeyın arabalara bensiz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. SelimKck

Cj'ler İçin Krom Aksesuarlar.(dayı Jeep Garaj)

Sis barı ve yolcu tutanağı fiyatlarını öğrenebilir miyim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. SelimKck

Saygı deger abilerim uzun bir aradan sonra acımda hazır haldeyken aranıza katılacaktım ki bu hafta ancak üzülürmek aranıza katılamayacağımı belirtiyorum şuan hastaneden yazıyorum size bu gece müşade altında olacağım için sabahtan aranızda olamayacağım sizlere kazasız belasız mutlu huzurlu çamura...

16. SelimKck

Tamamdır abi sabah Kemer'de görüşmek üzere o zaman iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. SelimKck

Abiler naptınız ya araziyemi gidicez yoksa burda muhabbet mi döndürcez olmuyor böyle konu başlığına odaklanın :) :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. SelimKck

Valla benım araba yarına çıkmaz ise monster blazer ile aranıza katılcam ozaman da ben tek kaçarım herhalde Lopez'e :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. SelimKck

abi benım oldugum zaman zaten bypass la kaçıyordum :) iyi ki gelmemişim ozaman sizinle bi daha oraya yoksa araba hurdaya giderdi herhalde :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. SelimKck

Sıkıntı yapmayın abiler ben bile standartlarla Lopez'de sıkıntı yapmadan hasarsın kurtulduysanız sizlere bişey olmaz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri