Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
HUDOFF ta anlaşılan artık faal olarak whatsapp ta takılıyor abi. Bizi ekarte ettiler anlaşılan HUDOFF tan :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi piknik minik yapın bir organizasyon bu ara okulum şehir dışında diye pek fazla katılamıyorum zaten size bu aralar istanbuldayken bi organizasyon yapında geleyim bende samimiyetinizi özledim valla :) sizin gibi bir ekipte yok ortalıkta bi siz varsınız
iPhone...
Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz
abiler kılıçlı bana ters yav :) kılıçlı demek bir dünya yakıt demek benım gelebilmem sizinl gezebilmem için aracın arkasına romorkla varil bağlamam lazım herhalde :D
İnşallah en kısa zamanda vizeleer biter bitmez yanınızdayım abi bu ara sınavlar fabrika deenetimleri bağ bahçe mandıra bakımları felan baya yoğunduk ama en kısa zamanda aranıza katılıcam. Gerçi bundan sonra çamurumuz olmayacak ama olsun :D
Yav bu hudoff ne kadar hızlı kardeşim sizin hızınıza yetişemeyip butun organızasyonlarınızı gezilerinizi kaçırıyorum bıde su okul olmasa her hafta yanınızda olcamda bi türlü katılamadım bu sene aranıza en kısa zamanda sizlerle teekrar bir arada olmak istiyorum yeter...
Ynt: Hudoff Sofularada Girdi 23.03.2014
valla çok güzel bir gün geçirmişsiniz sessiz takip yapıyorum buradan.Uzun bir ara oldu aranıza katılamıyorum bir türlü bu haftada hasan abi sağolsun aradı gel diye ama üniversite sınavlarından dolayı aranıza katılamadım üstüne bide at arabasını kalbinden...
Abilerim beni bile bu halde Lopez zamanı yarı yolda bırakmayın ellerinden geleni yaptıklarsa kimseyi yarı yolda bırakmazlr sizin gibi bir grup daha görmedim ben anladığım kadarıylada arkadas şakalasmayo yanlış anlamış takılmayın böyle şeylere uzun zamandır aralarına katılamıyorum ama inanın...
Saygı deger abilerim uzun bir aradan sonra acımda hazır haldeyken aranıza katılacaktım ki bu hafta ancak üzülürmek aranıza katılamayacağımı belirtiyorum şuan hastaneden yazıyorum size bu gece müşade altında olacağım için sabahtan aranızda olamayacağım sizlere kazasız belasız mutlu huzurlu çamura...
Abiler naptınız ya araziyemi gidicez yoksa burda muhabbet mi döndürcez olmuyor böyle konu başlığına odaklanın :) :)
Valla benım araba yarına çıkmaz ise monster blazer ile aranıza katılcam ozaman da ben tek kaçarım herhalde Lopez'e :))
abi benım oldugum zaman zaten bypass la kaçıyordum :) iyi ki gelmemişim ozaman sizinle bi daha oraya yoksa araba hurdaya giderdi herhalde :))