Arama sonuçlarınız

1. SelimKck

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Abi bak o guzel olur yak mangalı at wtı sucugu tavuğu ne alınacaksa bak keyfıne :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. SelimKck

Sabit nokta her daim hizmetinizde :))) aman abi tampon hasarı felan deme şimdiden at arabası korkmaya başladı daha geçerli kazada tamponlar mahvoldu servisten yenı alıp gelcem guzelim tampon ve boyaya bi daha büyük mevlalar vermeyeyim :))) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. SelimKck

Tamamdır abi ozaman olur bak :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. SelimKck

hasan abi benım at arabası olmaz diyorsun yani olmadı şimdi bak alınıyorum ama :) Ata arabası duymasın bunu şahlanır valla bak :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. SelimKck

Merhabalar abiler uzun bir sessi takipten sonra HUDOFF ekibine bi yazayım dedim mağlum öğrencilik hayatı pek yakın takip yapamıyoruz araçta da 3 hafta once kaza meydana gelince hiç takip edemez oldum sizleri yarın aracım servisten çıkıyor kısmetse eger pazar gunü benım at arabasına uygun bir...

6. SelimKck

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

7. SelimKck

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Eğr bi aksilik olmaz ise misafirlerimi bugün yolcu edip yarın uzun bir aradan sonra sizlere katılmak istiyorum
  8. SelimKck

Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Iyi eğlenmişsiniz bugun ustam sevtiyse sokmayaydı da geleydim yanınıza aslında parkura cok yakındım ama arazisiz kipi sokmak istemedim oraya :( inşallah bir dahakine iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. SelimKck

Abilerim ben yarın iptal oluyorum kusura bakmayın Meşhur AT ARABAMın giysisini yenileniyor bir hafta tozdan çamurdan Irak malesef iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. SelimKck

Benim at arabası herhalde iptal olcak bu hafta boyaya gircekmiş yarın yağmur yapmaz ise usta boştayım Bilkent halledelim diyor hep beraber dua edelimde gece yağmur başlasın pazar günü sizinle olayım :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. SelimKck

Abi lastik alacak fırsatım olmadı daha iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. SelimKck

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım doğru söylüyorsun abi :D en az 5lt. değil 10 lt felan anca keser. ama problemi çödüm elektrik kontrollü fan ve yenı bakırdan radyator yaptırdım At Arabasına :D artık fan kırılır düşüncm olmadan paldır küldür dalıyorum :D bu...

13. SelimKck

Hudoff, Lopez'den Geçti..

At arabası diyip geçmemek lazım lpg li ve stantdart halde tecrübesiz pilotla bunları yapıyorsa bide benzinli ve tecrübeli pilotlu halde neler neler yapar. Bide pervane kırılmayaydı dahah güzel performans yapardı artık bi dahakine :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. SelimKck

Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Tamam ozaman yarın bende bi aksilik olmadığı süreçte yarın sizinleyim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. SelimKck

Ynt: Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz standart 15'' A/T lasitikli AT ARABASIYLA sıkıntı cıkmaz derseniz uzun aradan sonra ikinci keez aranızda olmak istiyorum :D tabi gideceğiniz yerler AT ARABAMA uygun ise :D

16. SelimKck

Varsa kafanızda güzel bir tur bi aksilik olmadığı süreçte B'nde aranızda olurum bu haftasonu :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. SelimKck

Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215) en kısa zamanda tekrar aranızda olacağım inşallah buralardan takip ediyorum şimdilik malum okul sakaya gelmez :)
  18. SelimKck

Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

Abilerim neler donüyor bularsa böyle araç satan bir birine sataşan felan 2 ff dövüş alanı gibi olmuş. Aramızda engebedn uzaklaşanlarda var galiba :) bi girim okula her taraf karışmış resmen iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. SelimKck

24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?

Yok yok gelmesin :) bizde kötü kötü şeyler olmaz :) aynen abi şarap felan yapıyoruz bölümden dolayı mecburuz :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. SelimKck

24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?

Hardaliye, şarap ve süt ve süt ürünleri üretimi yapıyoruz :) gelmesin abi köyü kötü şeyler :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri