Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)
bugun gezenbilir etkinliklerine ilk katılımımı gerçekleştirmiş oldum at arabamla güzel bir gündü pek oturup abilerimle buyuklerimle sohbet edemedim arazide acemiliği atmak için ama yine bir çok buyugumle taışmış oldum keyifli güzel bir...
Aracımın marifetlerini öğrenene kadar aracın dilinden anlayana kadar benım arabam at arabası suan ismini öyle koydum :) hoş bulduk bu arada. İnşallah yarın etkinlikte siz değerli kişilerle tanışıp nacizane bilgi ve düşüncelerini alarak Ata arabamı sınıf atlatacağım :)
iPhone 'den Tapatalk...
Yolda buluşabileceğimiz bir nokta var mı acaba bende tek gitmeyeyim o kadar yolu ben Bahçelievler kocasinandan yola çıkıcam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yolda buluşabileceğimiz bir nokta var mı acaba bende tek gitmeyeyim o kadar yolu ben Bahçelievler kocasinandan yola çıkıcam
Sayın buyuklerım bende orada aranızda olacağım yenı bir katılımcı olarak ama tek geleceğim için biraz şüphecilik aslında yolda izde nolur ne olmaz diye içinizden Bahçelievler bölgesinden gidecek olanınız varsa yolda birlikte gidelim derim
Sayın Saint_m bende sizin gibi offroad I'n o sunu bilmeyen forumdaki arkadaşları abilerimi tanımadan gideceğim onlarla tanışıp onlardan biri olmak için. Bu sayede yeni insanlar tanıtıp onların bilgileriyle offroad isteğimi ortaya ortaya çıkarmak için gideceğim yenı ve tanınmayın bireyler olarak...
Bir aksilik olmaz ise muhakkak at arabamla (willys) :) aranıza katılacağım. Offroad da ve bu forumda yenı biri olarak willys'ım ve fotoğraf çekimleri için makinamda beraber gelip siz değerli abilerimin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
Bir aksilik olmaz ise muhakkak at arabamla (willys) :) aranıza katılacağım. Offroad da ve bu forumda yenı biri olarak willys'ım ve fotoğraf çekimleri için makinamda beraber gelip siz değerli abilerimin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
Merhaba abilerim arkadaşlarım bana aracım için ön cam çerçevesine takmak için sis far çıtası lazım elinde satılık olan yada uygun bir fiyata satan bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte bilgi verebilir mi ? kısa olanından istemiyorum yalnız dış dikiz ynaların oraya kadar uzayanlardan olursa iyi...
Ynt: Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım
Ben araç hakkındaki bilgilerini ilk sahibinden öğrendim tabi dediğiniz gibi kulaktan dolma bilgilerde olabilir aracı daha yeni aldığım için pek bi inceleme fırsatım olmadı inceledikten sonra herşeyini daha doğru şekilde öğrenicem dediğiniz gibi
Doğrudur ama bendeki 4 ileri orjinal şanzıman araç 65 model olduğundan olabilir mi bi arkadaş araca uzatma var yada cj 6 o dedi ama 65 model Willys lar bu şekildeymiş
Aracı aldığım kişi şanzımanın orjinal olduğunu söyledi bana ne kadar doğru bilemiyorum tabi siz nasıl tahmin ediyorsunuz şanzımanın orjinal olmadığı peki