Arama sonuçlarınız

1. MYWAY

MayısTosBöce YolDa

Ynt: MayısTosBöce YolDa bu araç da LPG li olsa gerek :D şaka bi yana epey güldüm. Acaba içinde yatak varmı?

2. MYWAY

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Fuarda benimde dikkatimi çekti. Shava nın çalışması oldukça sessiz gibiydi. Dijital kontrol panelide başarılı gözüküyordu. İlk izlenimim olumlu
  3. MYWAY

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cem Bey merhaba, Etkileyici bir gezi olmuş. Bir solukta okudum. Birazda imrendim haliyle. Sunumda güzel olmuş. Teşekkür ederim

4. MYWAY

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum
  5. MYWAY

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden Bey, Öncelikle hayırlısı olsun. İyi bir araç aldığınızı düşünüyorum. Bir T4 ve westfalia tutkunu olarak bu araçların çok kullanışlı olduğunu biliyorum. Yenge hanım diğer konuları hiç merak etmesin. Herşeyin pratik çözümü mümkün. Araca kısa...

6. MYWAY

Tatlıdaki Tatsız Tehlike!

Ynt: Tatlıdaki Tatsız Tehlike! Bu konuyu gündeme getirmeniz çok yerinde olmuş. Teşekkür ederim. Bu link i bende diğer sayfalara taşıyacağım. Sağlıcakla kalın

7. MYWAY

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım O dönem T4 ü satılığa çıkarmıştım(ihtiyaçtan), fakat T3 e talip çıktı. Kısmet.... Aracı alan Özer bey de bizden daha önce T2 westfaliayası varmış. Yani değerini bilecek bir abimiz. Güle güle kullansın
  8. MYWAY

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Selam, 2011 yılı için hazırladığımız etkinlik programımız aşağıdaki gibidir. Ama program dışındada hareket ettiğimiz oluyor. Mesela geçtiğimiz hafta sonu 6 bus Şiledeydik. VOLKSWAGEN KAPLUMBAĞA OTOMOBİL DERNEĞİ-İSTANBUL...
  9. MYWAY

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ahmet selam, Aracı kaçırdığına üzüldüm ama bu işler kısmet belli olmuyor. Bende satmam dediğim VW t3 dizel westfaliamı ekim ayında satmak durumunda kalmıştım. Şimdi T4 le günlük kullanım+gezi şeklinde idare etmeye çalışıyorum...

10. MYWAY

Volkswagen Transporter Rockton

Ynt: Volkswagen Transporter Rockton

11. MYWAY

Volkswagen Transporter Rockton

Standart Transporter'ın zor koşullar için tasarlanmış, arazi kabiliyeti olan versiyonu Adını İngilizce rock, yani kayadan almış olan Rockton, isminin ifade ettiği gibi zor koşulların aracı. Yeni makyajlanan transporter’ı temel alan Rockton, Haldex 4 çekiş sistemine ve arka diferansiyelde...
  12. MYWAY

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Fiyat ve Km. olarak uygun bir araç fakat içerisinin resimleri henüz yok. Ne dersiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-89-model-85-bin-km-de-cok-temiz-ford-karavan-38279057/detay

13. MYWAY

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)
  14. MYWAY

Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010)

Ynt: Çanakkale Şehitlikleri ve Gelibolu Gezisi (23-24-25 Nisan 2010) Geçen seneki Gelibolu etkinliği V.K.O.D (Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği) İle AVD(Anatolia Vosvos Derneğinin) ortak düzenlediği bir etkilikti. Ben bu etkinliği Gezenbilir'de de paylaştım ve bu camiadanda epey bir...
  15. MYWAY

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey T4 resmi göndereyim dedim ama beceremedim galiba..... Hemen alttaki dosyayı tıklayan

16. MYWAY

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
  17. MYWAY

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey T4 lerde yüksek tavan epey bir daralıyor yukarıya doğru. Bu yüzden bende diğer arkadaşlar gibi ancak tek kişilik bir yatak olacağını düşünüyorum
  18. MYWAY

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu "tavanı mobil" olan vw t4 yüksek tavan transporter, camper için uygun bir araç gözüküyor. Bence gidip görülmesi gereken bir araç. Teşekkürler Melih

19. MYWAY

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araca öyle bi bakım yapmışlar ki, araç düz duvara tırmanmış valla....:)
  20. MYWAY

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Yaybek ve ailesinin başı sağolsun. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR