Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bende L200 Lendim
valla üstadım bende yeniyim bu alanda siteden fevz alarak bu tür işlere giriştim malum memur olarak biraz agır geliyo bu işler ama olsun sonuçta neşemizz olsun yeter diyoruz.bu konuları istanbulda delta lastik ibrahim abi sağolsun uzun uzun anlattı ve yardımcı oldu 265...
bi ara siz ilgilenin onunla mazallah kaza filan allah korusun bende lastik ve jantları allah izin verirse yarın kargodan alcam .hemen fotolarını eklerim.teşekkürler inşallah sürtme yapmaz.
Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler
arkadaşlar kaç foruma yazdım kimse yardımcı olmadı ben 16 jant takmak istiyorum aracıma haliyle begendim ama problem şu 16 jantta et -35-45 ofset gibibi rakam var bu nedir ve ne anlam ifade eder ben bu jantı alsam kaç ebat lastik takmalıyım 255.70.16...
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var lütfen bilgi yazın 15 pdv jant begendim ama fren merkezine kalpere sürtme yapıyor diyorlar nasıl cözecegim ben bu problemi
Ynt: L200 Bigfoot
arakadaşlar yardıma ihtiyacım var 15 pdv jant takmışıız sürtme yapıyor diyorlar bu konuyu nasıl çözecegim ben yardım .fren merlezi ne sürtme konusunda
sizede çok teşekkürler hayırlı olsun sizin aracınızda kazasız belasız kullanın inşallah .o konuda benimde bilgim yok detaylı yazarsanız dayımdan bilgi alabilirim.
ömer faruk bey teşekkür ederim fikirler için sizin aracın iki üç fotografını çekip atarsanız sevinirim gercekten lastikler hoş duruyo.ölçülerin yakın mesafeden çekip atarsanız sevinirim çok saygılar.