Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni G aldığım için benim G satılık.
1986 model orjinal görünümlü araç bayağı diri oynanmamış.Senelerdir problemsiz kullandım.tabi ki yaşına bağlı bazı eskimeler var.
Amaca yönelik aksesuar var üzerinde ıvır zıvır değil.yedekleri var.kaza vs hiç yok.iç donanım vs her şey orjinal...
Hahahah bende aynı şeylerin peşindeyim.çözüm bulunca haberleşelim.mercedesin hangi hafif kamyonları bilmiyorum ama internette çok ucuza satılık bir sürü içi çok modern kupa var izolasyonlu modern koltuk vs öyle bir kupayı arkasını uzatarak minibüs yapmayı bende istiyorum yapılmış bir iki foto...
Parça kolumanda varmı ithal mi ediliyor sistem nedir.2. El parca dışında demek istiyorum.birde ehliyet işini anlamadım bunlar ruhsattta kamyon otobüs ehliyeti diye bir sey olduğunu bilmiyordum işin o kısmını hiç araştırmadım.bir de proje cizip onaylatmadan araç almaya çekiniyorum açıkcası sonra...
406 yı beğenmiyorsunuz ama unimogun en sağlam motoru ve yuruyeni kısa şasi yapılma sebebi tam bir traktör olması kar kureme vs ziraat işleri için uygun.sürat büyük lastikle çözülen bir şey.zaten unimogunuz varsa 80 yapmış 100 yapmış çok fark etmez diye düşünüyorum.yokuşta hepsi düşecek...
Siz turbo uygulamsını neye göre yaptınız 406 yı 416 beygirine getirmek pompa eleman meme değişimi ve ayarla mümkünmüş.işin içine turbo girince dağ başında problem yaşanırmı diye düşünüyorum.orjinal olsa neyse de devreye bir sürü iş giritor pistonu intercoolerı belki manifolt vs
Fotoları şimdi gördüm.bu tarzlarda bi şeyler istiyorum ben biraz daha bliss kabinden esinlenerek gereğinde çıkıp konteynıra girebilsin diye de düşünüyorum.tabi bunlar biraz kısa ufak bir kabin olacak ama başka da alternatif gözükmüyor.
Kasayı aluminyum arası izolasyonlu projeye göre iyi bir kasa...
Vay çok güzel bu.bende bir iki gavur forumunda okudum bu parcayı bilmiyodum kupaya arkadan ve içten yapılacak izolasyonların desibeli düşürdüğü konusunda yazılar vardı tabiki günümüzün sesiz araçları gibi olmuyor diye de bitiyordu.
Benim amacım yaz ayları dışında sonbahar ilk bahar ve kışın...