Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)
Herkese merhabalar,
zerrin hanımın daveti beni her ne kadar katılım için cesaretlendirse de henüz sitenizde yeni bir bir üye olmaktan ötürü uzun soluklu bu türde bir geziye katılım sağlamam...
Ynt: Melen Çayında Rafting
Merhaba zerrin hanım,
Etkinlikleriniz Beğeni'den öte heyecan yaratıyor bende açıkcası..
Davetiniz beni onurlandırdı, gelmeyi çok isterim fakat bir aracım yok uçak yada otobüsle gelebilirim antalya ya ancak yalnızca bununla sınırlı değil çadır yada uyku tulumum da yok :(
Ynt: Melen Çayında Rafting
öncellikle zeriin hanım fotoğraflardan ötürü teşekkürler, paylaşımlarınızla foruma gerçekten renk katmışsınız..
geçen hafta yağmur biraz bolcana yağdıydı :) acaba suyun debisi bekletilerimizi karşılar mı? merak ediyorum, birde istanbuldan servisi olan şirketler...
Ynt: Rafting
Merhaba arkadaşlar bu sporu profesyonel olarak yapan var mı?
kendi botumu alıp çoruh'ta 10 günlük parkuru aşmanın hayalini kuruyorum..
Bu arada teşekkürler özlem., ellerine sağlık..
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba arkadaşlar istanbuldan eyüp ben 85 doğumluym..
şu ana kadar birkaç sporla amatör olarak uğraştım, askerde mavi bereyken koşu ve dayanıklılıkta bölük 1.si, taburun en iyilerindendim ;) Hertürlü spor bende ilgi ve merak uyandırır aslında ama...