Arama sonuçlarınız

1. EpsilonEridani

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri http://www.hikeast.com/ Türkiye içi gezi / yolculuk için "nereye gidilir, nerede kalınır, nerede yenir" vs gibi bilgileri içeren bir site. Aynı zamanda ücretsiz olarak dağıttıkları bir kitapçık ya da bilgisayarınıza indirmek için PDF formatında bir rehber...

2. EpsilonEridani

Gezenbilir Polar Montlarımız

Ynt: Gezenbilir Polar Montlarımız Polar ve tişörtlerin üretimini sürdürüyor musunuz acaba?
  3. EpsilonEridani

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Lisans: Doğu Akdeniz Üniversitesi; İletişim Fakültesi; Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Yüksek lisans: İstanbul Bilgi Üniversitesi; Sosyal Bilimler Fakültesi; Görsel İletişim Tasarımı

4. EpsilonEridani

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Ynt: Nasıl Gezmek İstiyoruz? Her fırsatta, sağlığın el verdiğince gezilmeli, keşif yapılmalı. Tabanvay gezilerini seviyorum genelde; maddi imkanım oluştuğunda ise otobüs kullanıyorum. Genelde bir dürtüyle başlıyorum gezmeye "artık bir yerlere gitmem, kaçmam lazım" diyorum, tabii bu yine maddi...
  5. EpsilonEridani

Hatay'da Yürüyüş Rotası (Işıklı-Samandağ)

Bahsettiğiniz yere Atlas dergisinin sitesinden baktım; rota ya da kamp alanı hakkında bir bilgim yok ancak PDF şeklinde sakladığım bir kitapçık vardı 2012 senesine ait. Hatay hakkında bilgi verilmiş ancak yine rotalar ve çadır kurmak için spesifik bir yer verilmemiş. Onun yerine 2 tane otelin...

6. EpsilonEridani

Xıv. Uluslararası Bodrum Dans Festivali Fotoğraf Yarışması.

" 22-27 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek "XIV. Uluslararası Bodrum Dans Festivali" programında yer alan konular içerisinde 4 ayrı kategoride fotoğraf yarışması düzenlenecektir. Kortej Yürüyüşü, Dans Yarışmaları, Dans Gösterileri ve Çocuk Gösterileri kategorilerinde düzenlenecek...

7. EpsilonEridani

Yeni İlan Panosu Sorunu

Ynt: Yeni İlan Panosu Sorunu "İlanlar" panelini diğer kategorilere yaptığımız gibi daraltıp göz önünden kaldırma olanağımız olacak mı?
  8. EpsilonEridani

Kocaeli Yuvacık - Aytepe - Beşkayalar Parkuru Doğa Yürüyüşü ( 31 Mart 2013 )

Merhaba, 31 Mart Pazar günü KODOSK’un düzenlediği doğa yürüyüşüne katılacağım. Edindiğim bilgiye göre buluşma İzmit’te gerçekleştirilecek, yürüyüş ise Aytepe’den başlayacak ve Soğukpınar güzergâhı izlenecek, akşam saatlerinde ise tekrar İzmit'e geri dönülecektir. Etkinlik fotoğraflarını...
  9. EpsilonEridani

2013 Likya Yolu Yolcuları..

Ynt: 2013 Likya Yolu Yolcuları.. Tarihi denk getirip, ayarlamalarımı yapıp, eksikliklerimi giderebilirsem aranızda olabilmeyi diliyorum :)

10. EpsilonEridani

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Dernek sayfasının bağlantısı sanırım çalışmıyor, sürekli 403 hatası alıyorum. Kontrol edilip tekrar düzenlenecek mi?

11. EpsilonEridani

Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması.

Merhaba, ilgilenebilecekler için bir fotoğraf yarışması haberine rastladım. "Kimler katılabilir? Yarışma; yerel ve ulusal yayın organlarında halen kaşeli olarak çalışanlara, bu kuruluşlara dışarıdan hizmet verenlere veya bu kurumlardan emekli olan tüm gazeteci, muhabir ve fotomuhabirlere...
  12. EpsilonEridani

Likya Yolu için Yol Arkadaşı (Şubat 2013 )

Ynt: Likya Yolu için Yol Arkadaşı (Şubat 2013 ) Bu yolun tamamını ben de yürümeyi planlıyorum fakat benim planım daha çok mayıs ortası-sonu ya da haziran gibiydi. Forumda bu yolu yürümüş ya da bir kısmını tamamlamış arkadaşların konuları mevcut. Fakat yakın zamanlı olarak siz döndüğünüzde...

13. EpsilonEridani

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Oluşturduğum klasörün içine tek tek yüklüyordum zaten fakat sanırım moderatör onayından geçmesi gerekiyor çünkü yüklediğim fotoğrafların hiç birisi mevcut gözükmüyor ve belki bir olasılık klasörü yanlış yere oluşturduğumu düşünerek silmeye çalıştığımda da "you...
  14. EpsilonEridani

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Merhaba, sitenin galeri sistemini kullanmaya çalışıyorum, kendi albümümü oluşturdum, tek tek içine atıyorum fakat sanırım 3 fotoğraftan sonrasına izin vermedi. Yanlış mı kullanıyorum acaba şeklinde bir soru işareti oluştu kafamda; yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  15. EpsilonEridani

yaz ayı için bayan tur arkadaşı

Ynt: yaz ayı için bayan tur arkadaşı Düşündüğünüz güzergah nedir? Nereden yola çıkmayı düşünüyorsunuz? Araçla mı gideceksiniz yoksa otostop karışık mı olacak? Masraflar aşağı yukarı ne kadardır? Güzergah üzerinde konaklama planınız hangi şekildedir? Ne kadarlık bir süre içerisinde tamamlamayı...

16. EpsilonEridani

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Zirve - Harmandalı Doğa Yürüyüşü (17 Mart 2013) Keyifli bir yürüyüş gerçekleştirmişsiniz gibi görünüyor fotoğraflardan. Paylaştığınız için teşekkürler :)
  17. EpsilonEridani

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya Okçuluğa benim de merakım var, hep aklımın bir köşesinde yapabilir miyim acaba diye bir soru işareti taşıyorum ve televizyondan ya da videolardan yapanları izlemek yerine kendim görüp deneyimleyerek bir kanıya varmak istemişimdir. Bu aktiviteyle ilgili...
  18. EpsilonEridani

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Fujifilm Finepix JX420 Canon 400D Body, 18-55mm Kit Lens SLIK F630 Tripod Ne Tarz Fotoğraf Çekmekten Hoşlanıyorsunuz?: Manzara, Macro, Portre, Mimari, Yaşam.

19. EpsilonEridani

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? The Piano Guys - Somewhere Over The Rainbow (Piano/Cello Cover) http://bit.ly/OcTqz1
  20. EpsilonEridani

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Kadıköy mağazanızdan bugün hesaplı diyebileceğim bir alışveriş yaptım, ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Ayakkabılar ve çanta için süreç içerisinde tekrar uğrayacağım. Kolay gelsin diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR