Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadım merhaba,
Kurgu çok güzel, videonuzu da izledim ama detay vermediğiniz hiç fikir edinemedim. Naçizane görüşümdür.
Gelişme varsa paylaşırsanız sevinirim.
Evet yarı fiyatı veya 1/3 gibi fiyatı var ancak bizim içimize sinmedi o tarz bir havalandırma. Bütçeye göre tercihler değişebilir ama gün sonunda üç aşağı beş yukarı hepsi aynı işe yarıyor. Projelerimizi durdurmasın tercihler :)
Merhaba. Teşekkür ederiz.
İlk olarak Remis Vario2 baktık ancak stoklara Nisan ayında ancak gelebileceğini ilettiler.
Sonra Dometic inceledik. Biraz pahalı geldi.
Fiamma da yoktu.
SkyMaxx biraz zorunluluk oldu gibi. Aslında ışıklı olması işimize gelmedi değil. Tek sıkıntısı -bize göre- beyaz...
Ha unutmadan;
Arka tarafta U şeklinde yaşam alanımız olacak. Sağ ve sola 2 adet Berhimi 90x50 cm. pencere,
Mutfak girişte L şeklinde olacak ve buraya da 110x45 cm. Berhimi pencere,
Mutfak alanına 40x40 Skymaxx ışıklı,
Oturma alanına yine 40x40 Skymaxx ışıklı heki siparişlerimizi verdik...
Merhaba.
Aracımızı L4H3 istedik çünkü oğlumuz için ranza yaptırmamız gerekliydi.
Kendi aracımızın detaylarını forumda paylaşıyorum. Oradan kontrol edebilirsiniz.
Aracın içinin ilk hali ile son hali arasında dağlar kadar fark var. Yaklaşık 1 ay temizlik yaptık.
Herkese merhaba,
Aracı alışımızın üzerinden yaklaşık 5 hafta geçti.
Geçen haftada az zaman bulabildiğimizden araç tabanındaki delikleri Dayson ile kapadık. Üzerlerini alüminyum bant ile kapadık.
Akümüz zayıftı. Yine Mutlu Akü tercih ettik 100A. Fotoğraf eskisi. Çıkarmışken havuzunu da...
Selamlar. Aynı şekilde biz de yapım aşamasındayız.
Şu anda heki ve pencereleri alım arefesindeyiz.
İzolasyon malzemelerimizi de aldık.
Kısmetse bu haftasonu pencerelerimizi ve hekilerimi takacağız. İrtibat halinde kalalım.
Herkese selam,
Biz aracımızın içinin temizliğini bitirdik. Antipas ve boya işlemlerimizi tamamladık.
Şimdi sırada kaporta, dış boya için bir usta bulmak ve beklemek.
Bugün şoför mahali üstünü tamamen söktük. İyi ki sökmüşüz. Tavandaki iki yuvarlak delikten birinin tıpası olmadığından içeri hafif su almıştı yağmurdan sebepli. Bu tıpayı temin edip deliği kapatmak elzem.
Herkese merhaba,
Nasipse ailecek keyifle seyahat edebileceğimiz bir motokaravan yapmayı planlıyoruz.
İlk iş olarak yaklaşık bir senelik arayışın sonunda 2010 model Peugeot Boxer 17 metreküp panelvanımızı satın alarak işe başladık. Bizim için büyük bir adım tabi. Onca zaman düşük kmli...