Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doğruda bunu elden çıkarmam mümkün değil hondayı çıkarıp ancak feroza yada vitarayı aynı ekonomiklikte bir araç olarak almam lazım ne bileyim oda eski model olacak
Bütçe gereği gündelik hayatta ve off road gezilerde aynı aracı kullanmak zorundayım.Hondamı satıp bunu eşime verip xj alalım derken kaçırdık. Zaten içimde şüphelerde vardı. Ayda geziler hariç minumum 2500-3000 km yapıyorum terios gazla 170 civarı yakıyor xj veya grand yada lr dersek 350 atda...
Ynt: Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)
böyle bir gezi için hangi sınıf araç yeterli olur çünkü bazı noktalarda sadece araçları denemek için sulara dalmışsınız sanırım . kısa alternatif yollarda varmıdır:)
Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım
ölçüm tekniğiniz ve kullanım tarzınız bunu çok etkiler benzine göre 100 kmde yaktığınız litre değerinin ortalama %20 fazlası kadar litre gaz yakarsınız iyi uygulanmış bir sistemde . 350 motor 100 kmde kullanım şartlarına ve tarzına bağlı olarak 14 litre/100km...
Ynt: GMC Aracım Silkeliyor
sizin adınıza sevindim olsa olsa ne kadar pahalı olsun titreme varsa düzensiz motor fazla yakıt sarfiyatı konforsuzluk kafa takıntısı ve muhtemel zorlanmalar neticesi çıkacak yeni arızalar var demektir. emin olun bunlar o parçadan çok çok daha pahalıya atlar. motor...
maslakta atilla ustaya götüreceğim zaten tavsiyeleriniz ve temennileriniz için teşekürler çok karışık bir hafta geçiriyorum teriosu aldım hanıma kaptırdım dün feroza ile anlaşmıştım bugün bunu gördüm inşallah iyi çıkarda hemen alırım.