Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çok sevdiğim @Erem abi minnoş arabasını satma kararı aldı.
Araç şahane durumda. Bakımlı, üzerinde 5cm yükseltme var. Yepyeni Kumho A/T Lastikler ve tepedeki ışıkları ile süper gözüküyor.
Temiz ve boyasız 2.7 CRD arayanlara tavsiye ederim. İlan link aşağıda ilgilenenlere duyurulur...
Dikkat bu post 2$ lık keyif içerir...
Arkadaşlar ülkemizde 50tl olan ve çoğu kişide stokta olmayan bir arka silecek kapağı sorunum vardı. Aliexpressten buldum, 2 haftada geldi. Araba sanki bi 50beygir arttı gibi ne dersiniz. :D
Ürün linki: US $1.91 20% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Başlı...
1- Evet görüyoruz.
2- Aynı şeyi söyledim ben de.
3- Stepneye vurmuş.
4- Taksiyi at arabasına stepne taksaniz ve ona carptirsaniz taksi ayni hasaro alir.
5- Bu araç amerikan değil.
6- Stepneye vurunca alttan deforme etmiş stepne kılıfını orayı duzeltin.
7- anlaşılmayan konular varsa 1e geri dönün.
Hocam güzel şeyler yazmışsınız ama foto ile alakasını anlayamadim. Bu taksi ayni şekilde at arabasına da çarpsa aynı hasar olurdu. Arkada stepne var ve araç yüksek .Taksi frene basınca altına girmiş bu birincisi.
İkinci olarak da amerikan araçları sağdan direksiyon olmaz. Onlar ingiliz tipi...