Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçeyi az daha artırıp WJ ye yönelmenizi tavsiye ederim. XJ öyle düşündüğünüz gibi bir araç değil. 88 modele de bu para verilmez. AYrıca 1988den bu yana bu araç araziye girmemiş de olamaz. Şöyle bir bakınca bana araç komple boyalı gibi geldi. 88 modele göre çok canlı renkler.
Arkadaşlar öncelikle birkaç postum kronolojik olarak sırasız olacak, hepsi birbirinden bağımsız konular. ilk olarak aracımın son halini paylaşmak istiyorum sizlerle. Herşeye rağmen ve her sorunun üstesinden gelerek araç saat gibi işlemekte ve son hali de tam istediğim gibi görünümdedir. Aklımda...
Bayadır konu pasif ama neler neler oldu. Araç tam gaz devam. İnceden yükseltmeler, enejktörlerin revizyonu ve daha neler neler... Hiç sormuyorsunuz da, yahu konuda neden ses yok diye.
Gelişmeleri, masrafları ve çözümlerini merak edenler varsa hadi bi el kaldırsın göreyim. Bir kaç faydalı post...
Geçmiş olsun büyük olay. Şaftın verdiği hasarın bu kadar ile kaldığına şükür etmek lazım galiba..
Ucuz etin yahnisi pek olduğu gibi özellikle bu yaşlardaki ve konseptlerdeki araçların masrafıda çok oluyor.
Keyfini çıkartın ve her yaptığınız işlem ile aracınızı iyilestirdiğinizi düşünün...
88 model araç 30 yaşında bir araç. Masrafı bol olduğu kesin. Masrafı geçiyorum çokca vakit ve bol ilgi isteyecektir
E şimdi bu aracı gercekten şevkle isteyen kişi dışında kim alır, uğraşır. Bu sebeple piyasası hem rakam olarak hem de hacim olarak düşük
Aslında sert değil olması gerektiği gibiymiş Kerem. Sertliği aracın üstünde vinç, offroad tamponu vs var gibi hesaplıyorlar. Onlari takinca. Tam da olması gerektiği gibi oluyormuş