Arama sonuçlarınız

1. uslsy

Xj Ailesine Katılmak Istiyorum

Bütçeyi az daha artırıp WJ ye yönelmenizi tavsiye ederim. XJ öyle düşündüğünüz gibi bir araç değil. 88 modele de bu para verilmez. AYrıca 1988den bu yana bu araç araziye girmemiş de olamaz. Şöyle bir bakınca bana araç komple boyalı gibi geldi. 88 modele göre çok canlı renkler.

2. uslsy

Wj Kalorifer Problemi

WJ den anlayan iyi bir elektrikçiye gitmek lazım.
  3. uslsy

Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

Kronik hararet problemi gözükmüyor. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Dağ değil bağ bulmak lazım.

4. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Arkadaşlar öncelikle birkaç postum kronolojik olarak sırasız olacak, hepsi birbirinden bağımsız konular. ilk olarak aracımın son halini paylaşmak istiyorum sizlerle. Herşeye rağmen ve her sorunun üstesinden gelerek araç saat gibi işlemekte ve son hali de tam istediğim gibi görünümdedir. Aklımda...
  5. uslsy

Discovery 1 Aksesuar

Bunları yazdığınız adam kimdir nedir bir bakmak lazım. Ayıp etmişsiniz. Kaptan TD5i silbaştan el emeği ile yaptı.

6. uslsy

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Bayadır konu pasif ama neler neler oldu. Araç tam gaz devam. İnceden yükseltmeler, enejktörlerin revizyonu ve daha neler neler... Hiç sormuyorsunuz da, yahu konuda neden ses yok diye. Gelişmeleri, masrafları ve çözümlerini merak edenler varsa hadi bi el kaldırsın göreyim. Bir kaç faydalı post...

7. uslsy

Selamlar

Kuvvetle muhtemel diferansiyel...
  8. uslsy

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

Sitedeki bilgi doğrudur.
  9. uslsy

Selamlar

Geçmiş olsun büyük olay. Şaftın verdiği hasarın bu kadar ile kaldığına şükür etmek lazım galiba.. Ucuz etin yahnisi pek olduğu gibi özellikle bu yaşlardaki ve konseptlerdeki araçların masrafıda çok oluyor. Keyfini çıkartın ve her yaptığınız işlem ile aracınızı iyilestirdiğinizi düşünün...

10. uslsy

1988 Model Jeep Cherokee

88 model araç 30 yaşında bir araç. Masrafı bol olduğu kesin. Masrafı geçiyorum çokca vakit ve bol ilgi isteyecektir E şimdi bu aracı gercekten şevkle isteyen kişi dışında kim alır, uğraşır. Bu sebeple piyasası hem rakam olarak hem de hacim olarak düşük
  11. uslsy

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

Yeni aracınız hayırlı olsun. Keyifli ve sağlıklı sürüşler dilerim...

12. uslsy

Selamlar

Süper 3aşağı 5yukarı olsun. Keyfimiz sağlığımız emniyette olsun..
  13. uslsy

Selamlar

Hocam o ek işleri filan. Aman, gözünü seveyim dikkatli ol. Bak can taşıyor o araçlar.
  14. uslsy

Selamlar

Çok doğru..

15. uslsy

Selamlar

Bu yaz itibari ile birşeyler değişirse ihtimal artar diye düşünüyorum. Umut fakirin ekmeğidir. :D
  16. uslsy

Selamlar

Evet. Bendeki bilgi de mış muş zaten. :) Bu arada fotodaki araç da şahane. Şu kurlar adam gibi olsa da şöyle araçlar kullansak..
  17. uslsy

Selamlar

Aslında sert değil olması gerektiği gibiymiş Kerem. Sertliği aracın üstünde vinç, offroad tamponu vs var gibi hesaplıyorlar. Onlari takinca. Tam da olması gerektiği gibi oluyormuş

18. uslsy

Selamlar

Görüntü çok güzel ama masraf da çok. Muhtemelen açtıkça da açacak. Minimum 7bin diyorum o da bazı şeyleri görmezden gelerek..
  19. uslsy

Selamlar

Masraf da varmış. Bakalım bunlar yapıldıkca neler çıkacak ortaya.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri