Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Palermo'da Yüzleşme; Palermo Shooting (2008)
Filmin afişini görünce izlemem gerek diye düşündüğüm fakat yarısına kadar dayanmayı başarabildiğim bir film.
Ynt: Koku: Bir Katilin Hikayesi; Perfume: The Story of a Murderer (2006)
Genelde kitabını okuduğum filmleri, kendi kafamda canlandırdıklarıma uymadığı için pek beğenemem.
"Perfume" bu genellemenin dışında kaldı. İzlenmesi ve hatta öncesinde kitabın okunması tavsiye edilir. :)
Ynt: Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması
Arkadaşım makine ve ekipman alacak, sadece bunu danışmak istedim bilenlere...
Teknik olarak nasıl çekileceğini anlatabilecek durumum zaten yok, kendisi Amerika'da. :)
Teşekkür ediyorum yardımlarınıza.
Ynt: Ürün Çekimi İçin Canon Makine Karşılaştırması
Teşekkür ediyorum arkadaşlar cevaplarınıza.
Ben de "Canon EOS 5D" yeterli olur diye düşünmüştüm ama yine de Nikon'cu olup Canon'dan hiç anlamadığımdan emin olamadım. :)
Lens olarak ne önerirsin Esracım?
Gerekli ışık ve ekipman ne...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Tüm yemekler ve yaptığın herşey için teşekkürler Neriman abla. :)
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)
Ve geldik son noktaya. Puanlar toplanıyor, sonuçlar bekleniyor... :)
Pazar günü öğlen saatlerinde ziyaretimize gelen Emniyet müdürü Sn. Zekeriya Kahraman ile sohbet edip, festivali anlattık.
Pazar gününe doğa sporcularına yakışır şekilde başladık, tırmanışla...
Gece trekkingi saat 21.30'da 62 kişilik bir grup ile başladı. Göl çevresinden başlayarak girilen orman yolları içinde su olmasaydı dere yatağı olan küçük kanyondan devam edilecekti. Su olduğu için...