Arama sonuçlarınız

1. tabiatdostu

Marmaranın balıkları

Ynt: Marmaranın balıkları Kaya balığı, Gobiidae familyasını oluşturan hem tropikal hem de ılıman bölgelerde bulunan balık.marmara bölgesinde bilinen 9 / 10 türü bulunmaktadır...

2. tabiatdostu

Marmaranın balıkları

Marmara denizinde yerel balıklar vardır bunların bazılarını paylaşmak isterim.öncelikle her mevsim bulunan ve oltacılara büyük keyif veren İZMARİT Spicara smaris'dir...
  3. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Athene noctua-kukumav.en yaygın baykuş türlerimizin başında yer alırlar...

4. tabiatdostu

Akkuyruksallayan (Motacilla Alba)

Ynt: Akkuyruksallayan (Motacilla Alba) ak kuyruksallayan a benimde katkım olsun.
  5. tabiatdostu

DAİHATSU FEROZA VEYA TERİOS ARAÇLARI

Ynt: DAİHATSU FEROZA VEYA TERİOS ARAÇLARI nette büyük harfle yazışmak bağırarak konuşmak anlamına gelir buda uygun bir tavır değildir.

6. tabiatdostu

Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. nette buldum.lastikler bunlardı.

7. tabiatdostu

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. evden cebi pc ye tanıtamadım.yarın şirketten deniycem.eğer ön tamponu söktürürsem lastikler olur ama ben aracı bozmak istemiyorum... lastikler Maxxis Bighorn MT...
  8. tabiatdostu

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. 205/70/15 ama 39,5 den bahsediyordu usta.cep tel ile fotoğrafını çekmiştim,fotoğraf eklemeye çalışacağım
  9. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-güvercin.güvercin gillerdendir şehirde ve kırsalda yaşayanları vardır.

10. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia senegalensis-küçük kumru.güvercin gillerdendir.şehirlerde yaşarlar.

11. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Columbidae-kumru.şehirlerde kasabalarda çokça görülürler.güvercin gillerden dir.
  12. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Streptopelia turtur-üveyik.göçmen bir kuştur güvercin gillerden bir türdür. teşekkürler sayın freegraf

13. tabiatdostu

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. çok güzel ve istikrarlı dişleri olan lastikler malesef olmadı.araştırmalara devam.öneri yapmak isteyen arkadaşlara açığım.selamlarımla.
  14. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Acrocephalus scirpaceus-saz kamışçını.ötücü bir türdür sulak alanlardaki kamışlık bölgelerde yaşarlar.
  15. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Oenanthe oenanthe-kuyrukkakan.en yaygın kuyrukkakan cinsinden biridir... teşekkürler Sami bey.selamlarımla.

16. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Phalacrocorax-karabatak yurtta bir çok göl ve göletlerimizde bulunurlar.
  17. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Fulica atra-sakar meke.su kuşu ve çoğunlukla göçmendir.havalanmak için su üzerinde epeyce koşarak yükselir... gaza geldim galiba:)))
  18. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları Ardea cinerea-Gri balıkçıl daha önce göndermiş olduğum fotoğrafın sahibi... Ardea alba-Büyük ak balıkçıl her iki türde su kuşlarımızdandır göçmen olsalarda yerli olanların sayısıda epeyce çoktur.

19. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları eğer cevap gelmeseydi vaz geçmeyi düşünüyordum.kendim çalıp kendim dinliyorum diye düşünmeye başlamıştım. teşekkürler assasin...
  20. tabiatdostu

Türkiye Kuşları

Ynt: Türkiye Kuşları dişi ve erkek çamurcunlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri