Arama sonuçlarınız

1. tabiatdostu

Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?..

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. Ömer bey bir şirkette çalışıyorum hafta sonları en çok sevdiğim doğada olmak yanı sıra yaban hayat fotoğrafçısıyım dolayısı ile işim dağ bayır çamur zirve.bunlara göre siz olsaydınız ne yapardınız terios kullanıcısı olarak.ilginize...

2. tabiatdostu

Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.

Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum. cezmi beyin paylaştığı lastiğin fotoğrafını kopyalayıp yazdırdım ve lastikçime gidip ben bundan istiyorum dedim.iskenderun mu yada başka bir ili aradı ve buçuklu olan lastik tam senin aracına göre dedi getirt usta dedim cuma günü lastikleri araca takıp...
  3. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. teşekkürler Ömer bey,peki önce lastik mi Lpg mi.öncelkli olan hangisi olmalı...

4. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. teşekkürler Tamer bey.hoş görmem biraz geç oldu ama temiz oldu:=) gazlı (lpg) li araçları olan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse memnun olurum.çok selamlar tekrar teşekkürler.
  5. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. ayrıca aracım manuel...

6. tabiatdostu

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. merhabalar aracımı geçen hafta aldım.hafta sonu araziye çıkıp test ettim ilk izlenimlerim o küçük yapıdan o güç çok iyi geldi... depoyu fulleyip km yi sıfırladım,385 km yol yapmışım çeyrek depo dolusu yakıt kalmıştı,tekrar fulledim takriben 400...

7. tabiatdostu

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ?
  8. tabiatdostu

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? istanbul 2001
  9. tabiatdostu

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? merhabalar terios sx standart...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri