Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?..
Ömer bey bir şirkette çalışıyorum hafta sonları en çok sevdiğim doğada olmak yanı sıra yaban hayat fotoğrafçısıyım dolayısı ile işim dağ bayır çamur zirve.bunlara göre siz olsaydınız ne yapardınız terios kullanıcısı olarak.ilginize...
Ynt: Terios'a Uygun Lastik Arıyorum.
cezmi beyin paylaştığı lastiğin fotoğrafını kopyalayıp yazdırdım ve lastikçime gidip ben bundan istiyorum dedim.iskenderun mu yada başka bir ili aradı ve buçuklu olan lastik tam senin aracına göre dedi getirt usta dedim cuma günü lastikleri araca takıp...
teşekkürler Tamer bey.hoş görmem biraz geç oldu ama temiz oldu:=)
gazlı (lpg) li araçları olan arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse memnun olurum.çok selamlar tekrar teşekkürler.
merhabalar aracımı geçen hafta aldım.hafta sonu araziye çıkıp test ettim ilk izlenimlerim o küçük yapıdan o güç çok iyi geldi...
depoyu fulleyip km yi sıfırladım,385 km yol yapmışım çeyrek depo dolusu yakıt kalmıştı,tekrar fulledim takriben 400...