Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitesine baktım 4x4 araçlar ile ilgili bir hizmetlerini göremedim , boya , kasa iç dış expertizi bunlara yaptırabilirsiniz fakat ( motor yeni yapılıyormuş dediğiniz gibi ona bir şey diyemem ) şanzıman , arazi şanzımanı , diferansiyel , ön ve alt takımların durumunu bölgenizde japon araçlara...
Güvendiğiniz expere değil 4x4 araçlara bakan expere götürmeniz gerekli , çünkü normal experlerde 2 çekiş sistemine göre dinamometre bakılabilir , sanırım TÜV lerde 4x4 çekiş sistemine göre dinamometre var.
Sn. @Betulakın ,
Aşağıdaki linkteki konuyu lütfen okuyun , Nivadan Samu ya geçen bir arakadaş tarafından açılmış ve bilhassa size faydası olacak değerli bilgiler içeriyor. Sorularınızın cevapları burada.
Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))
Size aracı satın almadan bir usta bulmanızı tavsiye ederken , bu usta araç alım sürecinde size yardımcı olacaktır.( bölgenizde muhakkak Lada tamircisi vardır genelikle Bulgar göçmeni ustalar bu işte oldukça iyidir.)
Offroad araçlarını normal binek araç gibi düşünmeyin normal binek araçlardan...
-Şu anki bütçenizle masrafsız araç almanız imkansız.(Hoşunuza gitmesede bu gerçek )
-Bir süre kuzeninizle beraber etkinliklere katılın.Tecrübenizi arttırın.
-Yok illaki alıcam diyorsanız mutlaka size en yakın sanayiden bu araçlardan anlayan bir mekanikçi bir elektrikçi
güvenilir işi bilen...
son 5 yılda Takoz ile yükselttiğim üç araçla vizeye girdim cherooke xj , korando kj , subaru forester yükseltmeyle ilgili hiç bir sorun yaşamadım , bunların hepsi ruhsatta M1G yani arazi aracı olarak yazılıydı , çevremdeki offrodcu arkadaşlardan da hiç duymadım , yeni bir uygulama mı acaba ?
değerli dostlar hep tekirdağ dan misafirim gelirdi bilirsiniz , bu akşam karşı yaka !!! dan misafir ağırlıyoruz , hemde denize döktüğümüz günün yıldönümünde :) selamlar saygılar...
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi