Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Her yerim ağrıyor, kordonda sabahlayınca üşüttüm, sabah çenemi tahtanın kenarına çarptım hala ağrıyor, iki gündür yollardayım, uykusuz ve yorgunum, daha ne olsun ;D ;D
Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, eğlence dolu günler getirmesini temenni ediyorum.
Ufak çaplı gezimden dönmüş bulunmaktayım ;D
:) Otobüsle malesef. Daha uzun kalacaktım ama arkadaşın akrabası ameliyat olacak, yarın yola çıkıyorlar. Ben de günübirlik de olsa gideyim dedim :D
Teşekkürler Murat abi.
Oo sen iste Murat abi her zaman çay bulunur :) burası da açacak gibi ama, keşke bir an önce açsa :( ya şu kışı karsız soğuksuz geçirmenin bir yolu yokmu ;D ;D Ben müsadenizle dershaneye doğru yavaştan çıkayım, güneşi beklersem dersi kaçıracağım :)
İyi akşamlar.
Yemeği kaçırmışız ;D
Çaylar da benden olsun, ama yeşil Kore çayı. Ee hep tavşan kanı olacak değil ya :)