Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba, Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. İsme para vermek için değil de, neredeyse bütün ürünlerinde olumlu tepkiler alan başarılı bir firma olarak The North Face'e biraz torpil yaptım bot arayışımda, her ne kadar aldığım The North Face eldivenlerde...

2. cagdas90

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba, Bu kış bot almayı düşünüyorum, bu bot hakkında görüşlerinizi alabilir miyim ? http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=388&id=7162#sekme
  3. cagdas90

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. http://www.amazon.com/Sharp-Tip-Titanium-Dive-Knife/dp/B000L15UB2/ref=pd_sim_sg_2 Ancak bu bıçağı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)

4. cagdas90

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. http://www.amazon.com/U-S-Divers-Titanium-5-Inch-Diving/dp/B000ELYHZE/ref=pd_sbs_sg_1 Merhaba, Bu bıçak hakkında ben tam manasıyla arada kaldım, bu işte daha profesyonel arkadaşların daha doğru bir yorum yapabileceğini düşünüyor ve bekliyorum.
  5. cagdas90

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Merhaba, Bear Grylls'in programlarında kullandığı alet ve giysilerin marka/modellerini nereden öğrenebilirim ? Özellikle kullandığı bıçaklar hakkında bilgisi olan varsa paylaşılırsa sevinirim. Selamlar, Çağdaş.

6. cagdas90

Gore-Tex Nedir?

Ynt: Gore-Tex Nedir? Merhaba, İçerideki havayı demeyelim de, nemi dışarı atar dersek sanırım daha uygun bir kullanım olur. Selamlar, Çağdaş.

7. cagdas90

Interrail Sırbistan Slovakya

Ynt: Interrail Sırbistan Slovakya Merhaba benim de InterRail hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var...
  8. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Nöbet bana kalmış sanırım... ::)
  9. cagdas90

E-bay'dan Alışveriş Yapanlar

Ynt: E-bay'dan Alışveriş Merhaba acaba Ankara'da böyle bir piyasa/çarşı ortamı var mı ?

10. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Murat abi, ve görüşürüz dersane 9'da başlıyor :) ...

11. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatma abla, önce dikkati yoğunlaştırıp sonra aniden ekranda yaratık görüntüsü ve yüksek sesle insanı korkutan şakalardan biri sanarak diken üstünde izledim, ama değilmiş :)
  12. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat abi, bunları tamamen yapabilen insan ermiş olur zaten ;D

13. cagdas90

Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) İkinci video olmamış gibi :)
  14. cagdas90

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
  15. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fikre saygı her yerde ve karşılıklı olmalıdır. Olmazsa zaten eşit bir münazara ortamı doğmaz. Şunları sormak istiyorum; demokratik bulmadığınız ülkelerde temel insan hakları yok da batıda var mı ? ABD'de idam cezası yok mu ? Irak'ta, Afganistan'da...

16. cagdas90

Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Almanya)

Ynt: Bisikletle Almanya- Hollanda- Belçika-Fransa turu. (Almanya) Gıpta ile tebrik ediyorum. Örnek bir faaliyet olmuş, darısı başımıza hocam :)
  17. cagdas90

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Ah ah :D
  18. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Katılıyorum. Araplar çıkarcı, Çinliler kurnaz diye bütün doğu medeniyetine bu yakıştırmayı yerinde bulmuyorum. Ayrıca böyle bir genelleme yapılacaksa bence bunu batı daha çok hakeder. Din kisvesi altında papaların, rahiplerin her istediğini yaptırması...

19. cagdas90

Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009) Fotoğraf fotoğraf fotoğraf rapor rapor rapor ;D
  20. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok merak ediyorum acaba terörist başı idam edilseydi veya bir suikastte ölseydi o zaman da çıkacak mıydı "aydın, barışçı, entel (!!)" kesim sokaklara "hepimiz pkklıyız", veya "hepimiz apoyuz", veya "hepimiz kürdüz" diye. Zaten Ermeni de olduk, zenci de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri