Arama sonuçlarınız

1. adrenalim

Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel

büyük bir emek ile topladığım aracımı satmak zorundayım çok bişey anlatmak istemiyorumm garaj bölümünde tüm hikayesi var zatenn ilgilenen arkadaşlar özel msj atabilir yada bu no dan ulaşabılırler 05393017671 mürselin kılıç kocaeli-yuvacık

2. adrenalim

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) son yağmurlardan sonra su bırazdaha yükselmiştirr :)
  3. adrenalim

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz için...

4. adrenalim

Cehennem Kanyonu

Ynt: Cehennem Kanyonu evimin duvarı böyle olsun isterdim :) :)
  5. adrenalim

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) benimde bir ricam olacak gece millet uyku moduna geçince çadırların etrafında eksozu sökük motosikletler dolaşmasın, uyuyamayan bu durumdan rahatsız olanlar olmuştu önceki senelerde :) :)

6. adrenalim

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) harikaaaaaaaa :) :) hep beraber orada olacağızz çok keyifli olacağa benziyorr

7. adrenalim

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) inanıyorum ki çok güzel olacakk orada olacağımm
  8. adrenalim

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) ıkı yıl önce isoff un etkınlıgıne katılmıştım gece motosiklet seslerınden uyunmadı umarım öyle olmaz
  9. adrenalim

Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm

Ynt: Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm ben de sadece benim araçta o ısı oluyor sanıyordum:))))))) mutlu oldum:))))) ama tebrikler çalışmaa çok iyi olmuşş

10. adrenalim

bayram kutlaması

Ynt: bayram kutlaması herkesin bayramı kutlu olsun hep beraber nice bayramlara inşallah

11. adrenalim

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " çok güzel bir gezi olmuş paylaştığınız için tşkler
  12. adrenalim

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? kitaro

13. adrenalim

yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi

Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi en kısa zamanda yeni keşif düşünuyorumm umarım bu pazar hava güzel olurda keşif düzenlerizz
  14. adrenalim

yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi

Ynt: yuvacık kazandere (parsık) mağarası keşif gezisi hep beraber yapalım bir organizayon ;)
  15. adrenalim

boya kodu sorunsalı

Ynt: boya kodu sorunsalı güzel tercih başarılı olur inşallah

16. adrenalim

boya kodu sorunsalı

Ynt: boya kodu sorunsalı evet:)
  17. adrenalim

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması
  18. adrenalim

Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim?

Ynt: Motorun Emdigi Havadaki Oksijen Oranını Nasıl Arttırabilirim? şnorkel takmak en basit ve en ucuz yöntem bence

19. adrenalim

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması ben defender ı g4 yaptım çok uğraştık disconun okadar uğraştırmayacağına inanıyorum ve inanıyorum ki çok güzel olacak
  20. adrenalim

boya kodu sorunsalı

Ynt: boya kodu sorunsalı shire blue orjinal defender renklerinden biridir,,buradan bakabilirsiniz http://www.paintman.co.uk/paint-colour-chart-90-110.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR