Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: D-Max Diff-Lock
arazide en iyi pickup ranger. bunu ben solemiyorum,bizzat surekli 4x4 pickup kullanan, botasin ana dogalgaz hatlarini yapan bi arkadasin internetteki syazisindan okudum. diger modellerin hicbiri ranger kadar dayanikli deil. ozellikle arazi icin soyluyorum, sehirde...
Ynt: D-Max Diff-Lock
arazide en iyi pickup ranger. bunu ben solemiyorum,bizzat surekli 4x4 pickup kullanan, botasin ana dogalgaz hatlarini yapan bi arkadasin internetteki syazisindan okudum. diger modellerin hicbiri ranger kadar dayanikli deil. ozellikle arazi icin soyluyorum, sehirde...
Ynt: Ford Ranger 4x4
niyazi kardeş gönderdiğim fotoda söyledigin araçların hepsinde zincir vardı ve zirvenin 500 metre kadar aşagısında cekildi o foto.
şiddetli bir tipi vardı ogün zirvede ve ben o zirveye cok rahatlıkla cıktım zincir olmadan,rangerin performansındanda oldukca memnun kaldım..
arkadaşlar bugün ödemiş bozdağ a cıktım kar ve tipi vardı ama ranger herzamanki gibi beni perfonmansı ile hayrete düsürdü..istedigimden fazlasını verdi bana..kar performansı müthişti..
arkadaşlar herkese merhaba..
piyasada bulunan borpower ürünlerinden kullanan var mı ? rangerde kullanmayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz..motora bir zararı olmadıgı ve oldukca da faydası oldugu söyleniyor..
2010; Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara...
Sağlık ve huzur dolu seneler...
yasaklama nedeni kırsal mazotun yüksek oranda kükürt içermesi ve havayı kirletmesiymiş...
bu hükümet ne yapcagını iyice şaşırdı artık ...insanları iyice aptal yerine koyuyorlar... >:(
salaklar madem mazot havayı kirletiyo ne diye milyonlarca ton kömür dagıtıyorsunuz...
arkadaşlar rangerciler nerde herkez kayboldu kaç gündür kimse yazmıyor.
hadi bakalım ...
konumuz kırsal motorini de yasakladı bu hükümet şimdi neyapcaz?
kırsal motorin kullanıyorduk rangerde şimdi euro dizel kullanıcaz.
acaba euro dizel kırsala göre daha az yakar mı ...